söndag 13 december 2009

Mmm...Oral


Nej, denna bloggen handlar inte om oralsex (som ej är fy skam). Men jag har funderat en massa över om jag är moralist. Jag blir vansinnig när folk överträder mina moraliska gränser. Då klarar jag inte av att glömma och förlåta.

Han såg människornas svek mot en broder i nöd, mot en sate som var svagare än dem. Han såg dom som svek sin klass när den krävde deras stöd och ljög sig feta för en kastad judaspeng. (Dan Berglund)

Jag fattar inte hur man kan bli förbannad och moraliskt indignerad över giriga direktörer. I ett sammanhang som bygger på att roffa kan man väl lika gärna göra det rejält?

Men de uppenbart kaxiga och övermodiga hybrisoffren som knegade som formsprutare eller montörer på Ericsson. Eller pressade plåt eller automatsvetsade på Volvo eller SAAB. Som röstade på Alliansens "arbetslinje" för 30 silverpenningar i skattesänkning. För att de gamla, de sjuka och de arbetslösa skulle offras. Detta kan jag inte glömma. Och glömma och förlåta är samma sak.

Nu står de antiempatiska f*****a där. Arbetslösa. De får vara så vänliga och vänta tills Sverige åter blir ett låglöneland. Och snart blir de sjuka. Haha!

Var den där tusingen i månaden värd det? Där ni står och köar till soc eftersom 4.900 i månaden är lite lägre än ni hade innan? Och ni som har gjort ett kommersiellt koncentrationsläger i Thailand till ert andra hem? Staaaaackars...! *MUAHAHA*

How does it feel, fuckhead? Traitors!!!!!

HurKännsDet?



Förrädare!!!!!

2 kommentarer:

dyermaker sa...

Jag tror du glömde ett * i "f*****a"? ;)

För övrigt har du faktiskt alldeles RÄTT.

Caligula sa...

Klart jag har rätt! Oralsex är alltid rätt, höhö! :-p

Tog bort ett * medvetet för att inte vara allt för oanständig; jag får ju ändå ta mitt vuxenansvar (bra bortförklaring va; du har självfallet rätt när jag räknade julestjärnorna)! ;-D