tisdag 1 september 2009

1 september - en ny Eon har inletts!

1 september ... En mystik lägger sig! Alla mina bloggande vänner tycks dra en absolut gräns mellan sommaren och hösten nu. Nu börjar en ny Eon av höstligt mys-pys, inomhuskurrande och nya stolta projekt! Neeeeej!!! Det kan inte!!! Får inte!!! Nu i helgen blir det campingparty i Hästveda, låt åtminstone sensommaren stanna över detta! Sen kan det kanske bli dax för nya friska tag!

Men en ny era är det faktiskt! De gamla hederliga glödlamporna som slocknar stup i kvarten är nu illegaliserade! Själv funderar jag allvarligt på att skaffa 3Mobil med 3Vänner. (Undrar vilka tre vänner man får och om de är tre-vliga?!) Har ju ändå den fasta telefånen avstängd. Och mottagningen var usel; folk jag pratade med hörde mig knappt. Och nummerpresentatören funkade inte trots att jag pröjsade för tjänsten. Men jag höll min traditionella stofil-heder in i det sista och hade en riktig bakelittelefon med ringskiva! Känsla! Nu kan jag dessutom få en walkman-telefon och slippa skaffa ny i-pod. (Kräket som knyckte min i-pod och mina tröjor på Siesta! ska ändå dö!) "Telefonjack? Nej tack"; hemsk reklam egentligen, haha! Till de stofiler som har fast telefån kan jag sjunga stofil-rockarna AC/DC:s gamla bluesvisa: "She´s got the jack, she´s got the jack..."!

Vid millenieskiftet hände ändå något som inledde en ny tid: Kyrkans skilsmässa från Staten. Lite kul eftersom kyrkan historiskt motarbetat skilsmässor. Jag har alltid bojkottat kyrkovalet men funderar på att rösta i år. För rätten till homobröllop. Egentligen inte för de homosexuellas skull. Snarast för skadeglädjen i att den reaktionära Kyrkan får en rejäl cancersvulst på Kyrkokroppen!

Inga kommentarer: