måndag 28 september 2009

Fuck

Jag har en tendens att bli nerstämd efter att ha haft riktigt kul. Och socialt. När maran med det vidriga namnet Verkligheten hoppar på en. Det var skitkul med förfest och KB-besök med Linn och Persian. Vi missade första låtarna med Angel Witch för att tåget stod still, hoppas man snart får chansen att se dem igen. Gärna en hel konsert. Candlemass kan jag se hur många gånger som helst. Trouble ha eller mista. Träffade flera andra jag kände och ja, det var allmänt skoj. Slappdag i Lund med sovmorgon och köpepizza var inte dumt efter.... en hel del öl.

Snart KB igen med Over the Rainbow. Har egentligen inte råd. Vid det magiska tolvslaget får jag denna månadens ersättning: 6.095 spänn. Trodde att jag skulle få en tusing mer. Nu börjar det svida ordentligt i plånkan. Och hjärtat. Och magen. Men det är bara att kämpa. Eller nåt... Att det börjat bli riktigt mörkt och kallt ute känns som en dolk som punkterar mig på energi... I´m a loser baby, so why don´t you kill me?

"Om ögat kunde se de demoner som befolkar universum så skulle tillvaron bli outhärdlig" (Talmud) .... sånt här ligger jag under täcket och livar ner mig med... (närmare bestämt Umberto Ecos "Focaults pendel")

Inga kommentarer: