fredag 18 september 2009

Sony Ericsson W595


Vad ska jag hitta på i eftermiddag då? Det är fint väder så jag kan ju alltid promenera in till stan och titta på folk som fredagsträngs. Och lyssna på musik under tiden. Och få grymt ont i öronen!

Jag kom inte i säng förrän efter gryningen imorse eftersom jag lattjade med nya mobilen. La in kontakter och la in musik. Musiken blev blandad hårdrock från glad till ledsen: Primal Fear - Angel Witch - Amorphis - Drudkh - Isis - Minsk - Wolves in the Throne Room. Walkman-funktionen verkar helt OK. Dock vill jag ha andra hörlurar eftersom dessa är såna man stoppar in halvvägs i hjärnan och det gör riktigt jävla ont i hörselgången. Men de får duga tills jag får pengar nästa gång.

Nu tycker säkert folk att tycka att jag är blåst och att jag har blivit blåst som antog 3Mobil och Hemnummer-erbjudandet. Och det kommer säkert att smälla i plånkan på ett eller annat sätt. Men det gör det ju ändå. Jag har flera skäl till att byta:

* Min fasta telefoni är kass. Det har antagligen med uttaget att göra. Folk som ringer mig hör knappt vad jag säger. Dessutom är jag självfallet inte anträffbar i min fasta telefon när jag inte är hemma.

* Nummerpresentatören funkar inte heller på min fasta. Trots att jag pröjsar varje månad för den. Har betalt åtskilla pengalappar helt i onödan. Och det är jävligt irriterande att inte kunna se vem som ringer. För att inte snacka om vem som har ringt. Inte heller på min mobil kan jag se vem som ringer. Det ska jag slippa i bägge feletonerna nu.

* Det är som sagt Walkman i så nu slipper jag köpa ny i-pod som jag planerat.

* Jag har en kamera vilket jag inte haft innan. Så nu kan jag både fota och filma.

* Jag kan använda Internet i mobilen dagen då jag har råd med det.

* Jag kommer att slippa alla problem med "pank mobil" och "soppatorsk" när kontantkortet är slut.

* Ringandet och abonnemanget kommer att bli billigare.

* Och inte minst: Jag hänger med i svängarna! Jag kan slänga bort mina gamla fasta telefoner från hallbordet! Och göra mer plats för räkningar....!


3G för mig är inte längre enbart mitt gangstahiphop-band Gamlegården Gangstaz! I och för sig ska mobiler robbas, inte köpas! Men det är svårt att robba till sig abonnemang! Yo!

Inga kommentarer: