söndag 20 september 2009

Loco Taco med Sadistklubben




Det blev en nykter och städad lördagskväll. Nykter eftersom vi höll oss till cola och städad eftersom jag städade lite. Lugn kan jag däremot inte påstå att den var! Tvärtom dränktes kvällen av skratt och musik fram till 5 på natten/morgonen då chauffören i sällskapet nästan varit uppe ett dygn...!

Två grabbar som är sålda på mörk metal, en som är såld på svensk 70-talsprogg och jag som är båda delarna. När vi körde "Skjut en snut" och annat trevligt med Ebba Grön och annan punk var vi sålda alla fyra! För att inte snacka om när vi körde gamla Eddie Meduza-kassetter och Björn fick sitta på golvet och garva högt! Pantheist, Björn Afzelius.... det blev verkligen en riktig blandning! Meduzas "Knulla en get i röven" byttes mot Hoola Bandoolas "Man måste veta vad man önskar sig"! Det hela avslutades med Magnus Betnér!

Vi åkte till Maxi och handlade taco-attiraljer. Två kilo nötfärs blev lagom! Viva Maxico! Jag som var pank fräste färs, hackade grönsaker och bullade upp medan de andra betalade och stod för riktigt kul och trevligt sällskap! Får definitivt göras om!

Det gick åt nästan nio liter cola! Frågan är om vi blev mest törstiga av jalapeños eller av skratt?!!! Jag blev även bjuden på ett par choklad som neutraliserade den heta taco-eftersmaken! Att det blev tacos över att käka sig proppmätt på även ikväll är ett positivt bonus! Samt att jag fick hjälp ner i förrådet med min gamla söndriga TV som stod i rummet och skräpade! Tack för allt, amigos!!!!



Edit (piaff): ".....lär dig att skrapa faten...." Passar perfa till tacoresterna nu...! ;-9

2 kommentarer:

Stefan Kress sa...

Tack för en trevlig kväll Martin. Askul var de verkligen! Fantastisk musik, gott käk och suveränt sällskap. Man kan inte begära mkt mer. Fantastiskt bra bloggande precis som vanligt. Tusen tack för skivan Hombre!!!!!!! Kampen går vidare!!!! Tacktack!!

Caligula sa...

Hasta la victoria siempre! La lucha continua! Muchas gracias, compañero de jalapeño! :-P