måndag 14 september 2009

Svart måndag


Brukar gilla måndagar; en ny vecka och nya friska tag. En liten kick i arslet. Men idag känns det inte så kul. Kanske för att jag ska till Arbetsförnedringen och skicka försäkran till Försäkringskassan? Äh, ge dig Mes-Martin! Ångest är emo! Lyssnar på Candlemass självbetitlade skiva och den piggar upp. Inte minst genom upptempomusiken. Men även de nattsvarta texterna. Man kan ju märkligt nog bli glad av sorglig musik. Samma fenomen som att man blir glad när nån tröstar en och blir ledsen för ens egen skull? Nästa helg blir det tunggung med Candlemass IRL!

Helgen har varit skitkul och jag återkommer till den!

The Mother of Life is a Whore!

13 kommentarer:

Per-Ola sa...

Yäh, Ryck upp dig! Måndagar rockar! Jag kom precis ifrån arbetsförmedlingen, .. och jag kanske har ett jobb på gång! Berättar mer när jag vet mer.

Jag och ett par partikamrater har börjat med en politisk blogg. Lägg den i favoriter, läs och kommentera.

Caligula sa...

Du har så rätt! Jag blev uppiggad av en solskenspromenad till och från stan! Och tanken på intressant PKU! Håller tummarna för dig också!

Blev sugen på att göra nåt politiskt när jag var ute och gick nyss, nåt aktivt utomparlamentariskt (inte "reclaima" utan nån mer seriös protestgrej). Ska definitivt kolla upp bloggen!! :-)

Per-Ola sa...

Du ska gå med i Socialistiska Partiet! Du vet inte om det än bara. Jag ska leta fram revolutionären och trotskisten i dig! ;-)

Caligula sa...

Förstår inte varför stalinisterna ska hacka på Trotskij.... ;-)

saran sa...

haha, "ångest är emo".

Caligula sa...

Emo är ju vråltabu! Nästan värre än AOR! :-P

Per-Ola sa...

Trotskij och vänsteroppositionen inom SUKP och komintern var ett sådant hot emot Stalin och de andra låtsasrevolutionärerna som svek arbetarklassen och hela världsrevolutionen. Förrädarna var skrämda av sann marxism - därför. De har gjort gemensam sak med borgerligheten i smutskastningen av trotskismen. Men nu de vågar inte hacka mer! Moooaah! ;-)

Caligula sa...

Såg i Kristianstadsbladet att Socialistiska Partiet satsar på Hässleholm och har knyckt medlemmar från Vänsterpartiet. Ska bli spännande med internbråk inom vänstern igen! ;-)

Per-Ola sa...

Yäp! Vi har snott de bästa och de radikala ur vänsterpartiet. SP kommer att bli kraften som förändrar samhället! Hoppa på tåget du också, Martin. Vi förlåter dig för dina tidigare stalinistiska snedsteg... ;D

Caligula sa...

Splittra vänstern inför valet.... tror bestämt att trottarna får pengar av Reinfeld? ;-D

Per-Ola sa...

Det är inte vi som splittrar vänstern! Det är högerfalangen inom vänsterpartiet som splittra genom att frångå vänsterns ideal och syfte! Vi behöver inte ett småborgerligt vänsterparti. Det finns redan ett tiotal mittenpartier, vi behöver inte ett till! Vad som behövs är ett radikalt antikapitalistiskt parti! Att bara byta regering har inget egenvärde - vi måste byta politik. Och nu har VP sossat till sig på ett sätt så de har förlorat sitt existensberättigande.

Caligula sa...

V:s svek med "budgettaket" tyckte jag var värst. Då grusade de hela sin alternativa budget med bl.a. 200.000 nyanställningar i offentliga sektorn. Nu känns politiken bara så jävla defensiv...

Per-Ola sa...

Precis. Det är inte vi som splittrar vänstern. Vad vi gör är att stå fast vid vänsterpolitik.