torsdag 17 september 2009

Trevlig torsdag

Denna torsdagen har varit trevlig. Tycker jag. Vädret var strålande soligt på dagen och härligt stjärnklart på kvällen. Jag började dagen med kaffe, porrsurfande (Rammsteins nya video) och en bootleg med Dio från Holy diver-turnén. Min kompis Andreas från Karlskrona ringde och vi snackade fotboll, musik, psykvård (hans jobb) och vad som hänt sen sist. Sen gick jag och hämtade ut min nya 3-mobil (som får få en egen blogg)!

Jag träffade på ett par gamla elever från Fordonsprogrammet på badet. På tre dygn har jag råkat på fem stycken från den klassen. Jag såg deras studentkort med vita mössor på Facebook igår och hoppas att den ljusnande framtid är deras (de har ju gått på Framtidsgymnasiet). Jag vet att flera av dem läser min meningslösa blogg ibland, haha.
I första arombastun fick vi ta isbitar med pepparmintolja och gnida in huden med. Riktigt svalkande och refreshing. Sen blev det en bastu som heter "Drömmarnas horisont" där vi skulle sluta ögonen i meditativ ställning och bara koppla av och njuta. I bassängen efteråt var det bara jag och en till. Ljuset var dämpat och levande ljus tända. De spelade nån slags irländskaktig New Age-soft musik med kvinnosång och allt kändes riktigt spa-mässigt. Jag blev dessutom ensam i bubbelpoolen efteråt och kunde njuta rejält.

Hemma rörde jag ihop en mexikansk köttfärsgryta med extra vitlök som jag ska njuta nu. Och titta på kvällens avsnitt av Skräckministeriet. Efter det ska jag fortsätta skräcktemat med att kolla på "Master of Horror - HP Lovecraft´s Dreams in the Witch-House". Vågar jag sova sen? Tveklöst, men frågan är om jag lyckas eftersom jag vänt dygnet rejält åt nattsidan....

Edit: Fick dessutom en Ola Magnell-låt tillägnad mig på Facebook ikväll! Värmde, Steve! Värmde! :-D

Inga kommentarer: