lördag 26 september 2009

Fridsam fredlig fredagskväll med Trubbel

Mycket lugn fredagskväll på min ära. Ölen får vänta tills imorgon, men isvatten är verkligen inte fel till grillad chorizo och klyftpotatis. Jag börjar dricka så mycket isvatten istället för alkohol på helgerna nu att jag är rädd att isen ska ta slut och isbjörnarna drunkna. Jag är kanske inte polarbjörnarnas polare, men björnbärens! Jag käkade upp de sista jag plockade i somras nu ikväll. Självfallet till vaniljglass och kaffe! Mumma!

Jag har knyckt hem en massa plattor med Trouble och lyssnar på inför morgondagen. För 25 år sen var de ju riktig metal! Och inte lite Black Sabbath-influerade! Blir tung-doom-gung imorgon!

Anna Anka var på TV och nu fick jag verkligen se henne. Och höra. Usch vilken fruktansvärd gapig skånska! Jag skrev på Facebook: "Klart att Pålle säger åt henne att suga så fort hon vaknar på morgonen. Man vill ju bara täppa igen näbben på henne..." Brorsan svarade: "hahaha, men usch för att stoppa in gäggasläggan mellan de enorma tänderna! *fel belopp, k*ken kapas*" och jag höll på att garva ihjäl mig! (Här gäller det att känna till Meduza-sketchen "Kukrunkarmaskinen". Jag kom att tänka på att när Paul Anka sjunger "Diana" låter det som "Die Anna". Och det sjunger han kanske?

Lördagen kommer att bli en riktig höjdare! Förfest både i Lund och i Malmö och sen tre grymma konserter! Doom or be doomed!!!!!! \m/

2 kommentarer:

broder Daniel sa...

Ha det underbart imorgon! Jag önskar jag var med och doomdansade!

Caligula sa...

Ska jag göra! Vi får snart hitta på nåt kul, du, jag och Leonardo di Capricciosa! :-)

(fast egentligen ska jag på hemlig dejt med Anna Anka i en gruvgång i Gruvmuseet i Bjuv)