torsdag 18 mars 2010

Den Perfekta Mardrömmen

Vaknar skitpigg! Skum känsla! Primordials "To the nameless dead" och kaffe blir man inte mindre pigg av! Ingen lektion förrän 12.30 så jag hinner till Vuxendagis för att träffa Per-Ola lite! Ikväll blir det Sofia Karlsson på Konserthuset i Kristianstad!

Per-Ola har fått jobb på Försäkringskassan! GRATTIS SOM SATAN!!!!! Nu blir det hans tur att förnedra arbetslösa, haha! Och jag kör mina lektioner på Framtidsgymnasiet åtminstone en vecka till! Så det blir inte mycket av vår uppsats om paradigmskiftet i synen på arbetslöshet - från ett samhälls- till ett individuellt problem! Där Folkuniversitetet fungerar som en ideologisk överbyggnad som hjärntvättar arbetslösa om bemanningsföretagens välsignelse! Ett arbete som skulle behövas skrivas! Men självfallet går arbetslinjen först!

Aftonbladets ledare skriver om bemanningsföretagen och anställningsskyddet som en större och viktigare konfliktfråga än lönerna:

"För vanliga anställda handlar det om trygghet, och om makt i vardagen. Kan arbetsgivaren i praktiken runda lagens anställningsskydd drabbas inte bara den som får sparken. Alla har anledning att känna oro för att falla i onåd.
Det är en av de största dagliga integritets- och demokratifrågorna."

EatShitAnd Die


Just exakt så är det! Den perfekta mardrömmen! Som alla måste reagera på och slå tillbaka! Inte bara den röd-gröna oppositionen! Även facken! Och i allra första hand de arbetslösa och de ännu anställda! Innan mardrömmen väl är här och vi vaknar i panik i ett gastkramande skri!

"Sing, sing, sing to the slaves, sing to the slaves that Rome burns"
(Primordial - As Rome burns)

1 kommentar: