måndag 1 mars 2010

Måndag, Sonisphere och Close-Up-båt

Jaja, hyfsad måndag ändå! Jag har jobbat några timmar med kul typer, det har snöat, det har stormat och imorse vann jag på två Trisslotter (25 resp. 50 spänn)! Ambitious, moi? Inte heller! Nu dricks snabbkaffe i väntan på billig Grandiosa-pizza!

Jag fick inte mycket över efter att hyran betalts och CSN m.fl. fått sitt. Men ändå så att jag skulle kunna unna mig en Sonisphere-biljett. Om det funnits kvar. Vilket det inte fanns. Merde! Shit! Bajs! Nåja, det får fixa sig på nåt sätt!

Jag är fortfarande rätt färdig (rättfärdig, hoho) efter helgen! Bland det roligaste jag varit med om! Har aldrig headbangat så mycket i hela mitt liv, och har upptäckt att det är extra kul med lågt blodtryck! Cult of Luna hade antagligen buggat min lägenhet och hört att jag önskade att de skulle spela "The Watchtower"! Vilket de gjorde efter inledande "Owlwood"! Och de avslutade som de gjort varje gång vi sett dem: "Ghost Trail"! Låten som är min mobilsignal och världens urladdning! Att de lirade "Finland" på väg till det landet var ganska väntat!

Efter Cult of Luna, självfallet längst fram, var vi minst sagt nöjda! Andreas bjöd på en konjak och vi satt bara och hyperventilerade! Jag satt kvar på samma barstol och började kolla på Entombed, men tröttnade och gick till hytten, whiskyn och den estniska ölen! Dan efter röjde vi loss till två riktigt bra konserter: Tribulation och Caliban! Dödsbra (hoho)! Sen svalkade vi oss i bassängen och bastade! Riktigt uppfriskande att plaska och simma lite! Eller bara sitta vid poolkanten med en öl!

På vandrarhemmet hade vi blitt rumskompisar med en kinesisk tjej från Rotterdam(!)! Vi snackade rätt mycket "seriöst" med henne, kulturskillnader och sånt! Men hon såg väl bara oss som fulla svenska idioter, hehe! Hon var trevlig och gullig i alla fall!

Det var ovanligt få personer jag kände på båten; jag har fler SRF- än Close-Up-bekanta! Men jag sprang på Jane, Åsa och Sofia! På stationen innan vi åkte hem hann vi träffa Marie en stund! Känner jag bara tjusiga tjejer? Det kändes så i alla fall! Jag lär återkomma till båten! Både i bloggen och IRL!

När jag tänker tillbaka på båten känns inte den missade Sonisphere-biljetten så farlig längre! :-)

Inga kommentarer: