lördag 13 mars 2010

....råttan på Reepalu...

Katten på råttan - råttan på repet - repet på slaktarn - slaktarn på folk som inte sagt ett skit...

Jag har inte satt mig in i "Ilmar Reepalu-affären". Självfallet ska inte judar i Malmö behöva stå till svars för Israels vidriga nazi-beteenden (att jag tar nazisterna som jämförelse har inte ett dyft med att Förintelsen drabbade just judar att göra). Jag är säker på att Reepalu är en ytterst modig man och politiker som törs höja sin röst mot Israels terrorpolitik. Och Israels politiska lobbyister som självfallet verkar och har stort inflytande i Sverige. Men som sagt: ge fan i att kräva politiska statements av troende genom guilt by association!

Men Göran Hägglund krävde av Mona Sahlin att sossarna skulle svara på vad de ansåg om hets mot oskyldiga. Det är kanske det mest korkade, motsägelsefulla och skrattretande jag varit med om i svensk politik!

Tills nu i veckan! I samband med Jihad Jane (*fniss*) och rabaldret kring Lars V! Marcus Birro har gått från klarhet till djupa suckar av frustration! Han kräver att alla muslimer på vårt klot ska ta avstånd från terror! Annars då? Ska Birro ställas till svars för alla katolska prästers sexuella övergrepp? Ta näven från snoppen, Marcus Birro! Är du för eller emot att korgossarna tvingas att äta oblater de inte vill ha?!!

Sune Johannesson skriver i Kristianstadsbladet: Det är dags att sluta se muslimer som potentiella hot. Och muslimer som inte delar fundamentalisternas sätt att agera måste också tydligt visa detta.

De muslimer som inte anser att det angår dem då? Ska de kollektivt skuldbeläggas? Kastas ut till "sina egna jävla öknar"? I Sverige 2010 pågår en häxjakt på både judar och muhammedaner. Medeltiden är poppis. Sossarna tar avstånd från den kollektiva skuldbeläggningen av judar. När ska våra liberaler och nyfrälsta katoliker göra samma sak med muslimer? Låt folk för helvete vara i fred!!!!

Fähund?


Färåtta?

Inga kommentarer: