onsdag 10 mars 2010

MDB till RW!!!!!!


MY DYING BRIDE till Rockweekend!!!!!! Jag har varit riktigt sugen på den festivalen ett bra tag, nu kan det väl inte finnas någon tvekan???!!! Förra sommaren åkte jag till Götet och Metaltown för att se dem! Sommaren innan åkte jag till Belgien och Graspop för att se dem! Kan jag verkligen undvika att åka till Norrland och RW denna sommaren??!!

Patti Smith till Peace & Love! En av de där artisterna jag verkligen skulle vilja se fast det aldrig blivit av! Även Khoma ska ju dit! Och Kim Wilde och Dan Berglund! Khoma släppte datum till Debaser i Stockholm och Sticky Fingers i Göteborg idag! Hoppas mer än verkligen på en spelning i Malmö eller Lund!

Sweden Rock då? Nu var det ett bra tag sen de hade ett riktigt klang och jubelsläpp! Och de har bara runt 15 band kvar! Jag skulle inte bli det minsta förvånad om Bon Jovi kommer dit och kör country! Och SRF av någon/något utses till Världens Bästa Rockfestival! Hujedamej....!

1 kommentar:

lilla gumman sa...

Sweden Rock för mig har blivit lite som boarden. Jag har liksom växt ifrån den, kan det stämma? Man växer ifrån varandra. Jag tröttnade på folket och dumheten som gick över från irritation till galskap.
Själva festivalen är inte heller lika genuin och viktig längre, utbudet runt om i europa är för stort nu.
Det är ju bara arenabanden som man kan inte se på valfri landsort inom 20 mils radie i sommar. Då blir det inte lika genuint längre.