tisdag 30 mars 2010

Quick är mördare!

Nu syftar jag såklart inte på Thomas vars skuld väl ingen idag fortfarande tror på. Han är tydligen storsint nog att förlåta sin domare ikvällens "Debatt". Ska bli spännande!

BeQuickOrBeDead


Jag syftar på "den extreme imamen Sheik Abdullah Hakim Quick, som anser att homosexuella ska avrättas", för att citera Jimmie Åkesson i Aftonbladet. Där Sverigedemokraterna på ett tragikomiskt sätt försöker framställa sig som "Det nya hbt-partiet" och menar att "stödet för SD sannolikt är ännu starkare bland homosexuella än bland heterosexuella." Genom att skrämma hbt-personer med muslimfaran. Istället ska värdekonservatismen vara deras välsignelse. Ja, som vanligt föredrar jag att skratta framför att gråta!

SodomDemokraterna


Men det förvånar egentligen inte. Den svenska vänstern är pinsamt feg i kritiken mot islamismens värsta avarter. För att inte tala om såna som Kommunistiska Partiet som heroiserar inte bara Hamas och Hizbollah utan även "De nya talibanerna". En gruppering som skapats av CIA för att bokstavligen hugga huvudet av ogudaktiga kommunister. Här snackar vi tragikomik. Samtidigt som våra "marxist-leninister" stöder något som är värre än ett opium för folket kan man läsa i Proletären att de vill förbjuda religionsämnet i den svenska skolan...

Politiskt skulle jag vilja påstå att de islamistiska fundamentalisterna pendlar mellan Nationaldemokraterna och Svenska Motståndsrörelsen. Och att Muhammed Omar samarbetar med en massa nationaldemokrater är signifikant. I Tidsignal nr. 7 med temat "Vänstern och islam" skriver den pakistanske journalisten Farooq Sulehria:

"Den islamistiska fundamentalismen har inte utvecklats isolerat utan utgör en del av de religiösa fundamentalistiska och högerextrema rörelser som växte fram i global skala när socialistiska och progressiva samhällsprojekt föll sönder under 1980-talet."

Religionen i sig är aldrig farlig. Den är kanske oftast behjärtansvärd. Som i Svenska Kyrkans diakoniverksamhet som jag läste om idag. Det hindrar ju inte att det finns extrema kristna galningar. Som Hutaree-milisen.

KristiKärleksbud


Mina förhoppningar är att värdekonservatismen, den sexuella intoleransen och den patriarkala fundamentalismen bekämpas. Vilket inte borde vara så svårt då det finns fan så vettigare alternativ. Man ska inte måla fan på väggen. Eller Muhammed i en rondell. Men man får absolut inte fega för att kritisera avarter även inom islam. Det handlar om konsekvens, definitivt inte om islamofobi. Det sistnämnda är det som SD ogenerat kör med för att vinna röster hos "grupper" som "hbt-människor" (som självfallet inte är en grupp i sig). Alltså folk som normalt borde spy på SD och deras högerextrema värdekonservatism och familjefascism.

Så våga tala klarspråk! Nu! Be quick or be dead!

2 kommentarer:

broder Daniel sa...

Alltså ja, tillåt mig... HAHAHAHAHAHA!!!! JÅ är verkligen mannen med verklighetsanknytning! Jag känner då ingen HBTQ-människa som på något sätt har det minsta lilla till övers för SD (och då känner jag en hel del). Och varför skulle de ha det? Jaja, jag fick mig ett gott skratt så här på tisdagskvällen iallafall. Tack för det!

ps. väl skrivet som vanligt, Martin

Caligula sa...

Tack, broder Daniel (höll på att skriva broder Tuck)! Skönt att man inte är ensam om att hellre skratta än gråta! Även en tisdag! :-)