torsdag 19 maj 2011

Bamses skola - Repatriera mera!








Alla vet vi ju att grävlingar är livsfarliga. De anfaller vanliga oskyldiga svenskar i skogen och biter i benet tills det knakar. Förr blev man tvungen att ha äggskal i stövlarna som skydd mot grävlingar. De slutar inte förrän benet är krossat. Det ligger i deras våldsamma och svenskfientliga natur. Och kultur. Alla vet ju hur farliga de är på vägarna. De har inget trafikvett utan går rakt ut och förstör vanliga svenskars bilar. De är nämligen hårda som sten hela de. Alla vet ju dessutom att de gräver sönder vanliga svenskars trädgårdar. Bara namnet "grävling" borde väcka en varningslampa. Men nu har vi fått nog. Nu ska de UT!

De har ett eget land: Varganien. Migrationsverket är snälla och humana och ger t.o.m. de illegala grävlingarna skjuts hem. En prinsesstårta åt dessa! Och självaste Bamse, med nävarna skönt nonchalant i byxlommorna, har rätt: HAN kan väl inte lösa världens alla problem?! Vi får väl ändå ta hand om våra egna först?! Världens starkaste björn har slängt bort "snällismen"!

Och det slutar lyckligt: Meles får äntligen återträffa sin gigantiska svarta (och vita) släkt hemma i Varganien. Kanske dax att även ta itu med den kolsvarte och grovt kriminelle Vargen snart? Den politiskt korrekte Skalman, denna representant för etablissemangets kulturelit, blir tystad av Verklighetens Folk. I Fablernas Värld.

Så kom då till slut även folkkäre Bamse hem: till Sverigedemokraternas svenska kulturarv och Folkpartiets litterära kanon! Slutet gott, som i de flesta sagor!

Den ömhet du är värd - Ingen grävling är illegal


HD - Världens dummaste björn


Egmont - Bamse är inte rasist

Inga kommentarer: