torsdag 26 maj 2011

Mlad on my hands





Ju mer "rationellt" och "civiliserat" vårt samhälle "utvecklas" till blir jag mer och mer rädd för människorna. I den svenska ankdammen är man van att se blod och våld. På olika skärmar. Datagrafik eller teaterblod från Hollywood. På SVT Play såg jag häromkvällen serien Väsen om folktro. Något som aldrig dött utan alltid kommer att finnas. Ett avsnitt handlade om varulven. Människan mitt ibland oss som nattetid förvandlades till en varg. Fast värre. En extremt blodtörstig best. Vidunder för vidskepliga, suckar/skrattar väl någon nu?

Jag vet inte vad som driver en ung hormonstinn fotbollshuligan att försöka skada en motspelare i en sketen fotbollsmatch. Jag kan inte heller förstå våldtäktsmän. Och allra minst pedofiler. Handlar det om en tillfällig psykos? Vet de inte vad de gör?

I vilket fall skrämmer det mig betydligt mer när det uppstår en masspsykos. När helt plötsligt alla vädrar blod. Rör sig som zombies för att lyncha den utpekade. Huliganen. Våldtäktsmannen. Pedofilen. Det vi har själva rättssamhället till. Men vargar jagar i flock.....

Jag kommer aldrig att kunna förstå Ratko Mladic. Hur kunde Srebrenica hända? Hur kunde alla dessa serber ryckas med? Serber som själva fick agera kollektiv syndabock åren efter när NATO-bomberna föll.

Jag hoppas att han får en riktigt hård dom. Mlad Pålspetsaren. Nu bör vampyren själv få en påle genom hjärtat. Jag gnisslar tänder. Jag ylar av hat. Nu ska jag gå och raka ansiktet.....

Av en ren tillfällighet börjar Black Sabbath sjunga War pigs:

Generals gathered in their masses
Just like witches at black masses
Evil minds that plot destruction
Sorcerers of death's construction
In the fields the bodies burning
As the war machine keeps turning
Death and hatred to mankind
Poisoning their brainwashed minds
Oh lord yeah!

Slaktaren från Srebrenica


Låt inte folket ta lagen i egna händer


Röda Malmö - Ska huliganen lynchas?

Inga kommentarer: