måndag 2 maj 2011

bin är död - ett hot är undanröjt



Äntligen fick de honom! Nästan 10 år efter 11 september! Eller vänta nu? Har inte det datumet inträffat sen dess? Jag såg ju på TV igår att beväpnade seperatister i Bolivia massakrerade fattiga infödda inhemska gruvarbetare 11 september 2008? Med USA:s goda minne och med följd att USA:s ambassadör utvisades från både Bolivia och Venezuela? Shit the same! bin är skjuten! bin är död! Ett hot är undanröjt!

Säkerhetspolitiskt är det återigen shit the same! Möjligen kan man hålla i sär namnen Osama och Obama när det plötsligt smäller nånstans! Obama krigar i Afganistan, Pakistan, Irak, Libyen.... Jee-meeeen! Självfallet kommer en och annan smäll att höras tillbaka! Lika självfallet mot hela den fredsälskande mänsklighetens vilja!

Men för mig personligen är ett hot undanröjt! Återigen är den stora allsmäktiga guden Marknaden! Köttmarknaden! Alla vet ju att flickor vill ha långa, smala och mörka män! Helst exotiska och spännande! Omar Sharif-prinsar som slänger upp svenska kontorsråttor till blåsta blondiner på sin kamel och bestämt för dem till sitt harem i månskärans sken! Äntligen kan vi lönnfeta ljusa småttingar få en chans! Eller var detta kanske på morsans tid? Mormors tid? Före Inte utan min dotter? Rentav före 11 september? Vilket år det nu var?

Jag svalde under natten flera kilo General
Jag tålde inte snuset för jag är så låååång och smaaaaal......
(Errol Norstedt)

Errol Norstedt - Snus-kig Blues


Daler Mehndi - Han teleporterar taliban

Inga kommentarer: