torsdag 19 maj 2011

Träd är till för att kramas! - Björk+Lund = bråk?



Hur mår jag idag då? Tack, jag mår så bra så! Solen och sommaren har kommit tillbaka! Och man kan käka på balkongen igen! Jag gjorde min specialar-pastasås på röda linser, tonfisk, lök, champinjoner, vitlök, chili och (habanero)tabasco! Pasta till det såklart!

Jag mumsade röda linser, läste om Almstriden och lyssnade på Socialreportage med Doktor Kosmos! Låter jag inte som en riktig vänsterflumtomte från medelklassen? Snarare överutbildad trasproletär, haha! Almstriden, ja! Där fick de, hela etablissemanget! Träd är till för att kramas!

Jag läste även om segregerande skolpolitik. Eller stod det seg-regerande? Same shit! Gamla idéhistoriker, liksom de flesta överhuvudtaget, tycker att den nuvarande svenska skolpolitiken är direkt vansinne! Jag bangar själv inte för att kalla Björklundministären för en militärkupp i svensk skola! En kunskapsfientlig dito där den nya gymnasiereformen berövar yrkeselever den demokratiska fostran som ska bära upp den svenska skolan! Dessa nya vuxna medborgare ska gå ut i samhället utan basic kunskaper i samhällsämnen! Men som plåster på såren ska vi ha "spetsklasser", d.v.s. "elitklasser" av små övermänniskor som ska bygga vårt Tusenårsrike! Hujedamej!

Jag sökte helt appropå några lärarjobb idag! Bl.a. på en kristen folkhögskola uppe i Göingeskogarna! Det låter mysigt! Folkhögskolor är en schysst tanke!

Inga kommentarer: