söndag 23 mars 2008

Konståkning

Sportfånar är fåniga, i synnerhet vintersportfånar. Men konståkning är riktigt trevligt att titta på. Det låter ju ganska gay, men är det bögigt att gilla att kolla under kjolen på flickor så gärna för mig. Ikväll är det bara uppvisning. Annars gillar jag poängsättningen med närbilder på ansiktena på de docksöta tjejerna som skickar slängkyssar mot kameran. Sån är jag. Dessutom är det ofta riktigt snyggt att se på isdans och inte sällan skön musik, som Björk nu ikväll. Hockey funkar att titta på när det är VM. En sak som jag aldrig fattat är varför det är OK att puckla på varandra med knytnävarna i den sporten? I vilken annan idrottsgren som helst skulle det bli avstängning. Får nästan lust att sätta på "Böghockeyns dag" med Doktor Kosmos bara för det. Eller nä, går ner och kollar på sista uppvisningsdansen istället!

2 kommentarer:

Muminen sa...

Kanske hockeyn skulle vara mer graciös om man slängde in ett gäng konståkerskor istället? Då kanske det inte skulle slås med knytnävarna, utan mer vara kattaklös.

Å andra sidan har vi ju såna som Tonya Harding...

I rest my case.

Caligula sa...

Hehe, Tjajkovskij till hockeyn så skulle det kanske bli mer balett? Tonya Harding gör skäl för för efternamnet. Har sett hennes privata sexfilm men minns inte att jag sett henne åka. Då känner man sig så där.... idrottsintresserad...