måndag 27 september 2010

B.B.B. - Bodybuildar-blogg!




"Lite blygsel gudskelov man ännu känner, vi ska inte släppa lös vår kroppskultur"

Nej du, Edvard Persson! Där har du fel! Det borde du veta som om någon begåvats med en redig karlakropp!

När jag vaknade i middags var jag ännu en förslappad liten skinntorr flaxande skinnbit! Men i eftermiddags blev det till att besöka gymmet för första gången på evigheter! Jag trotsade höstrusket och promenerade till Friskvårdshuset! Och vilka springer man på bland maskinerna? Atleten Anton och Styrketränaren Stefan! Drypande i svett!

Själv fick jag mjukstarta för att hinna med arombastun! Fick bli lite bröst och lår! Jag och Stefan bestämde oss för att fortsätta kroppsbyggandet i veckan: lunchbuffé på onsdag och frukostbuffé på torsdag! Hårt tränande karlar behöver självfallet riklig närig! Magmusklerna kommer att svälla så att det syns på lång väg!

Till lunch idag blev det inlagd sill, kokt ägg med majonäs och stenugnsbakat bröd med många skivor salami! Robust föda är A och O för en bobybuildare! Nu ikväll blir det stekt torsk och potatismat! Kraftmat för en kraftkarl! Redig Lofoten-torsk! Blaskiga block smakar blä! Och gör dessutom planeten blaskigare då det fraktas hundra gånger runt jorden för att paketeras! Denna rejäla firren drog antingen farsgubben eller hans kraftkarl till kompis Johnny upp när de var uppe i Nordnorge häromveckan! På mitt fäderne är vi enbart rediga Karlar (farsan heter Karl-Erik, farfar hette Karl-Oskar, själv heter jag Karl Martin)!

Det är mycket viktigt för kroppen med stretching efter styrketräning! När jag böjde mig fram med min hand i ett fast karlatag kring skulderbladet möttes min blick av de knoppande bröstvårtorna på en söt och sportig tjej på stavmaskinen nån meter från mig! Vilket omgående fick de nedre musklerna att svälla rejält! Och definitivt avfärda Edvard Perssons tes ovan! Nej till blygsel! Ja till kroppskultur! Bränn sportbehån!

Arombastu var härligt efteråt! Att sitta och trängas och svettas med rediga karlar som pallar värme! Och man visade att man även pallar kyla när man gick under badmästarens slang med kallvatten! Kroppen och musklerna tilläts slappna av och bygga upp sig! Samma sak med simtagen i bassängen och avslappningen i bubbelpoolen efteråt!

Alla rediga karlar och fruntimmer känner till hemligheten: Det finns bara en verkligt väldoftande och sexig parfym - SVETT!

Det är lattjo att vara macho!

When you feel you're getting stronger
Why it's crazy
All the lies are getting longer
(RJD)

Inga kommentarer: