fredag 17 september 2010

H.H.H. - Hippiekollektiv i Husvagn i Hästveda



Förra helgen blev sommarens sista suck... Husvagnen i Hästveda packades ner... Lite vemodigt... Men det är snart sommar och dax att resa förtältet igen...!

Jag, Linn och Janne hann dock avsluta riktigt roligt och värdigt! På bilden ser ni mig med starköl och vodka (lite slattar till varsin kaffekask)! På gaffeln har jag en rejäl bit grillad fläskfilé med bearnaisesås! Och mycket mer låg på fatet! Detta var första kvällen efter Ramadan! Men som ni nog kan gissa är jag inte riktigt renlärig muslim....!

Vi hade även Led Zeppelin-disco i förtältet! Och dans till annan groovy rock! Och det blev ett sista nakendopp i sjön!

Värdigt som sagt och vi hann med allt obligatoriskt somrigt innan det hela var nerpackat! Vi konstaterade att vi utgör ett hippiekollektiv! Jag sa att med vår zigenarfaktor skulle Sarkozy ge oss fribiljett till Rumänien!

Arbete är den den drickande klassens gissel! Men det var inte bara slit & släp, party och campingliv! Det var även en riktig djurhelg! Vi fick närkontakt med en riktigt ståtlig hjorthane på vägen upp! När vi packade ner kom ett gäng gräsänder och hälsade på oss vid husvagnen! Åt ur händerna och sket! Fast skita hade de vett att inte göra i våra händer! Vi blev även kompisar med ett flertal roliga (inte räliga) grodor!

Vi kom inte på nåt bra namn på vårt hippiekollektiv i Göingebygden.... frågan är ännu öppen! Får komma på nåt bra till nästa campingsommar! Inte mycket tid på oss alltså...! ;-p


Im a wheel, Im a wheel
I can roll, I can feel
And you can't stop me turning
Cause Im the sun, Im the sun
I can move, I can run
But you'll never stop me burning

Come down with fire
Lift my spirit higher
Someones screaming my name
Come and make me holy again
Im the man on the silver mountain
(RJD)

Inga kommentarer: