fredag 24 september 2010

Levi Klausen - ingen mobbingblogg


"Det ligger ett Youtube-klipp ute som innehåller en gammal och kort intervju med en ledande SD-politiker i ett i tillväxt och arbetslöshetssiffror mätt döende Filipstad. Han presenteras inte med namn och har inte mycket till svar att komma med på journalistens frågor om vad han vill med sin politik.......

Han bär keps och myströja i snöyran och ser ut att vara ungefär tjugo år. De syrliga kommentarerna över hans insats dryper över Facebook. Han är just nu det roligaste som finns.

Men bevare oss säger jag för de välutbildades självgoda skrockande ironier över en sådan ängslig glytt. Förbjudet borde det vara att värma vänsteregot nu med duktighetstävlingar i att malligmosa SD. Är det ingen som ser hur tillplattad och generad han ser ut där han står och blottar all sin ignorans och tafflighet framför riksmedias överlägsna mikrofon? Det är en farlig känsla det."


Jenny Teleman lägger sina varma och moderligt ömma (högutbildade urbana?) vingar om han den där f.d. nazisten i Filipstad med sitt bonnaraggarmanér. Sluta malla och mobba! Vi vänsteregon bör veta att malla oss genom att visa vår överlägsenhet genom att tycka synd om den lantliga arbetarklassens arbetslösa bonnaraggare! Skratta inte åt stackarna! Annars får vi skylla oss själva att vi hånskrattar in dem i riksdagen!

För de har kanske ingen egen röst (utan bara en kul dialekt)? Saken är den att killen i fråga både har ett namn och en röst! Levi Klausen är rentav popstjärna!

Klicka på länken nedan och slås av hur fantastiskt fräckt han hottar upp Anne Linnets Tusen bitar som vore det en gammal Volvo 240! Släng dig i väggen, Björn Afzelius! Och hon den där storstadstanten på Aftonhoran som tar både namnet, självsäkerheten och karisman från Levi Klausen! Han har fan i mig både släppt skiva med partylåtar och gjort politisk karriär! Nästan lite övermänskligt, eller hur?

MobbningenLyfteSD


LeviKlausenTusenBitar



I am a rock
And you are glass
Never broken - never last
And if you're in my way I'll knock you down
If it's a joke
I'll never laugh
(RJD)

Inga kommentarer: