lördag 25 september 2010

Ett gott skratt förlänger kuken - en SD-blogg



”Ställ upp invandrarna här på filmen o sätt en kula mitt mellan ögonen, lägg dom sen i en påse o sätt frimärke o skicka dom dit där dom hör hemma.”

Vem sa att Sverigedemokraterna är rasister? Nyinvalda fullmäktigekandidat Marie-Louise Enderleit i Trelleborg använder inga tillmälen som "blattajävlar" och "apajävlar". Inte ens "svartskallar". "Invandrare" är sakligt och helt neutraliserat från fördomar. Och vem blir inte fly förbannad när man tror att man fått bra bilder och så kommer det sånt med som stör? Huvudsaken är ju dock att linsskyddet är av!

”Under många tusentals år har negern kunnat softa i värmen, käka lite bananer, våldta nån förbipasserande kvinna eller unge, slåss med andra negerhannar och äta upp dem, spela lite trumma, springa omkring lite, fånga nån antilop, käka lite bananer, knulla lite, berusa sig på jästa frukter eller örter, osv. Så har det hållit på under årtusendena utan att något evolutionärt tryck i form av miljöfaktorer har tvingat negern att utvecklas i en annan riktning.”

Detta skrev Per T K Wahlberg, (SD) i Landskrona, i våras. Och har visat att partiet har anpassat sig efter de unga nya svenskarnas jargong och vokabulär med ord som "softa" (vi får nog snart se adjektiviseringen "softisch"). Men när ska de anpassa sig efter oss? Hänsynslöst och otacksamt!

Vi kan ju inte blunda för de problem afrikansk invandring för med sig till Sverige. Här kan de ju inte med gamle moderatledaren Gösta Bohmans ord ”bo i plåtskjul och plocka bananer från träden". Det kan de göra i solens sken som repatrierade. Fast det kan förstås bli lite trångt i djungeln. “Förut dog ju alltid två av tre barn, blev uppätna av lejon eller dog i sjukdomar, som Jan Bouvin i Ny Demokrati så viktigt påpekade. Kanske inte så dumt med AIDS söder om Sahara ändå?

Per T K påvisar dock med sin vetenskapliga analys den genetiska problematiken med negerhannarna. Men honorna då?

Stoppa hetsjakten på Sverigedemokraterna! Lyssna på dem istället! Kom ihåg: Ett gott skratt förlänger kuken!

RasismenÄrSDsBlindaFläck



You always seem to find the light
But this time, the light is a fire
Bring down the rain
This house is burning again
(RJD)

Inga kommentarer: