torsdag 2 september 2010

SKÅL!epartiet


Sprättar med spänning upp Skånepartiets valkuvert! Detta pryds av Mona Sahlin i slöja, en sosseros och den oerhört fyndiga texten: "Öknens lag, fru Toblerone, skall ej rå i ETT FRITT SKÅNE". "REEPALU HJÄLPER FRAM ISLAM....HERSLOW KASTAR UT REEPALU".

Skånepartiet måste vara vänligast och mest hjälpsamma i hela..... Skåne:

"Vi vill göra Skåne helt självständigt, inte i motsättning till våra svenska vänner, utan för att hjälpa dem hitta tillbaka till demokrati och välstånd.... På samma sätt avlägsnar vi ISLAM från Skåne, inte i motsättning till våra muslimska vänner utan för att hjälpa dem lämna den förfärliga vidskepelsen."

Ja inte bara vänliga och hjälpsamma utan även informativa:

"Skånepartiet avlägsnar ISLAM inte med våld utan genom bearbetning av individerna med information för omvändelse och avläggande av befriande trosbekännelse exempelvis `Jag tror på Skåne och inte på ISLAM, skål!´ varvid skålen utbringas i någon alkoholdryck." Punkt 11 i Skånepartiets kritik av "det fria och demokratiska samhällets undergång, alltså ISLAM" är:

"Förbud mot diverse födoämnen som griskött, öl, vin och andra alkoholhaltiga drycker."

De kräver även att "Systembolagsmonopolet upphävs." Det ska tilläggas att andranamnet till landstingsfullmäktige, "vininsurgent" Harry Franzén, är skäggtomten som "testade EU:s friheter" genom att illegalt kränga vin i sin lilla skånska handelsbod när det begav sig... Han lär bli mångmiljonär på skånska trosbekännelser! I synnerhet när "Skattetrycket sänks när Skånes statsskuld är betald".

Valfilmen är över åtta minuters gapskratt! Samtidigt hinner man under dessa minuter inte med att läsa all "fakta" om islam! Med risk för att utsätta mig själv för en fatwa: JÄVLAR vad välhängd profeten var!!!! Köp en valaffisch! I A3 - dubbel A4! Enbart 2.500 svenska kronor! Som hittat!

SkånepartietValfilm



Filmen avslutas med en gås......

It must be - Fever dreams
Fever dreams
Fever dreams
(RJD)

Inga kommentarer: