lördag 18 september 2010

Kristdemokraterna - homohatets apologeter


Jag tycker att ALLA bör läsa detta dagboksinlägg av Jonas Gardell. Det visar på hur högt uppsatta kristdemokrater i "nutid" ser på homosexualitet och homosexuella. Som "onaturliga". Som en "sjukdom" som får "naturen att slå bakut" och frambringa HIV och AIDS.... Citat på denna nivån:

”Homosexäktenskap slår sönder grunden för hela familjerätten. [...] Har man väl accepterat homosexäktenskap återstår inte längre några rationella skäl att inte tillåta månggifte – polygami.”

(Alf Svensson, 1990. Fd partiledare, Kristdemokraternas Europaparlamentariker, ordinarie ledamot i biståndsutskottet och ersättare i utrikesutskottet.)

”vad händer om man växer upp med homosexuella föräldrar och upptäcker att man tycker att homosexualitet är onaturligt?”

(Daniel Liljeberg, 2001, politisk sakkunnig på regeringskansliet.)

”Så länge de [homosexuella] inte säger något är de väl nöjda. Jag kan inte tolka det på något annat sätt. Sen gör vi inga särbehandlingar för homosexuella eller de som har andra sjukdomar. Jag vet inte ens om de finns. Jag lever ett normalt familjeliv och har aldrig diskuterat saken.”

(Sven Olof Dahlgren, 2001, kommunalfullmäktigeledamot i Lycksele.)

”Våld mot naturen. Det kommer aldrig någonsin att bli något positivt av att vi i sverige försöker göra något onaturligt naturligt. Det är att göra våld mot naturen, Naturen kommer att reagera tillbaka, vilket den redan har gjort. När kor får äta kadaver, det vill säga äta upp mjöl gjort på döda kor- vilket inte ingår i deras naturliga beteendemönster- då slår naturen bakut. När människan använder sexualiteten på ett onaturligt sätt – då slår naturen bakut. HIV och aids är talande bevis. Detta sprids mest via onaturlig analsex. På något sätt kommer naturen också att slå bakut om vi nu tvingar barn in i onaturliga familjeförhållanden, vilket blir fallet om de homosexuella får igenom sina adoptionskrav. Kristdemokraterna säger ett tydligt nej till homoadoptioner- för barnens skull.”

(Elisabeth Grönlund, 2002. Kommunalfullmäktige ledamot i Skellefteå för Kristdemokraterna, ersättare i landstingsfullmäktige i Västerbotten.)

Jonas Gardell avslutar:

Och så slutligen, Mauds regeringsbästis Göran Hägglund själv:

”Avråda och avråda. Det är inte förbjudet och det händer. Men jag tror att det bästa för barnen är att växa upp med mamma och pappa. Det är eftersträvansvärt.”

Göran Hägglund, partiledare, som svar på frågan om man ska avråda homosexuella från att skaffa barn.
Som sagt, man har MYCKET att ta avstånd ifrån och be om ursäkt för!
Svara gärna före valdagen, Maud, så jag vet hur du får ihop det här.



Personligen tycker jag så här: Innan svaren och ursäkterna har kommit gör mörkermännen och mörkerkvinnorna i Kristdemokraterna sig bäst utanför regeringen! Utanför RIKSDAGEN! Det hoppas jag att vi fixar imorgon! När förståelsen och empatin slår bakut!

(Just när jag skriver detta dimper valpropagande från nämnda Kristdemokrater ner på mattan i hallen. De röda hjärtan den glättiga lilla broschyren är omgärdad av ger en obehaglig smak i munnen.)

JonasGardell-KäraMaud




Tell her hope is gone but you carry on
We can set the soul free
All is lost so what's it costs
To listen anyway
The world upstairs where no-one cares
Is just about to crumble
See it through we'll burn for you
Evilution company
(RJD)

Inga kommentarer: