tisdag 15 november 2011

Dopes To Infinity (vari Martin knarkar sig till Solen)


Det var inte lätt att ta sig till jobbet idag. Men man kan ju inte ligga i sängen och snörvla för jämnan. Trots snörvel. Trots höst-host. Trots svullen hals. Trots svidande ögon och sprängande skalle. Och energin i botten.

Dock en vacker soluppgång från bussen. Som blev dimma och dis.
Vet inte om man ska ha ett höst- eller vinterhjärta nu....

Hur får man energi? I kroppen och i skallen? Kaffe funkade inte på mig idag. Bättre att köra ett jobbrace tills skallen sprängs och åka hem och lägga mig med en bok eller serie och klassisk musik...

Men när jag slutade så sken faktiskt solen! Sol! Bättre än sex? Sol! Sol! Sol! Knarka! Knarka! Knarka! Sol! Sol! Sol! Lapa! Lapa! Lapa!

Sol är en legal drog! Liksom musik, kaffe och choklad! Det finns många droger i omlopp! Kramar t.ex. kan vara inkörsporten till tunga beroenden som förälskelse! Vägen till Martins hjärta går via magen, och ikväll skulle jag trippa ordentligt på chili i min korvgryta!

Lite skön slummer på bussen hem. Vaknade till när solen gick ner. Himlen kastade sin purpurmantel över Kristianstadslätten. Små bykyrkor blev svarta silhuetter i himlens guldstänk. Lite piggare var jag. Solkraft är underskattat på många sätt.

Vann 50 spänn på Triss igår! Klart man skulle fira med en god middag ikväll! Handlade falukorv och grönsaker på Netto! Disken var tung, men Dopes To Infinity med Monster Magnet underlättade köks-discot markant! Groovy! Sinnesutvidgande! Man flög iväg till andra planeter!

Det gjorde man av maten också! Chili och vitlök är definitivt uppåttjack! För att inte snacka om spenat! Nu är jag stark som Karl-Alfred!

Eller inte. Jag ska lägga mig under täcket och somna till Tomas Tranströmers Samlade Dikter. Till tonerna av J.S. Bach. Efter ett skållhett bad. Godnatt, Jord!

Inga kommentarer: