torsdag 26 november 2009

Soldat Slusk de Lu(nd)xe


Tam-tam-tam-tam en stolt sve(jk)nsk soldat!

Eeeeeey, mannen! Sa´ru ha en tjottablängare mitt mellan lysmaskarna så´ru får åka plingplångtaxi till plåsterhuset, len?

Har fått kraftigt höjd dagsersättning från Försäkringskassan! 11.590 imorgon för senaste månaden! Istället för 6.000 - 8.000 i månaden (jag har i och för sig denna utbetalningen tur med helgdagarna som jag inte får ersättning för)! Detta firas med starköl en torsdag som denna! Och Paradise Lost i Malmö på söndag! TACK, kära skattebetalare! ;-p \m/

Med skattebetalare menar jag självfallet inte strävsamt folk av arbetarstam som röstade fram Alliansen och har fått sin tusing i månaden och slipper att under skatter digna ner! Arbetet har segrat, kamrater!

Som parasit och allmän samhällsparia kan jag dock ännu götta mig i luxuöst leverne! Vet inte om jag ska käka vitlöksmarinerad fläskfilé eller grillad kyckling ikväll? Potatissallad eller såna där kryddiga skruvformade pommes från Coop (där jag dock ännu är stolt medlem)? Jag ska hämta paketet med kryddiga viltölkorvar av vildsvin och hjort så länge! Och en starkis till!

Dammat och dammsugit har jag gjort! Snart dax att svabba golvet! För jävligt alltså: man bor i hyreslya och måste städa själv! Det borde Kristianstadsbyggens anställda göra åt mig! Stup i kvarten, hoho! Det borde rimligen räknas in i fullgod bostadsstandard! Jag är arbetslös och äger inte ens lägenheten! Jag ska bara ligga i soffan och supa mig full på det ädlaste vin! Gutår, käraste bröder & systrar!

Jag är en slusk, född i en slask, far min var alkis, mor var ett fnask

Cornelis skaldande fint! Och sämre beskrivning kan man få! Men dooo inte säga sååå om min mammaaa! Jag är från Gamlegården!!!!! En rågblond blatte? Helt klart white trash! Ty vart har det gamla hederliga svenska ordet tattare tatt vägen? Ack ja! Dystra tider! Har inte Blå Band tartarsås btw?

Inga kommentarer: