fredag 27 november 2009

SRF-bandsläpp

Jag har en kompis som är vänsterpartist. Han föreslår straffskatt på onyttig mat. Där är jag inte ense, jag vill hellre subventionera hälsosam mat. Jaja. Till saken hör är att han även är AOR-are och "den melodiska rockens förkämpe". Rimmar inte detta lite illa? AOR / Melodic Rock är en ytterst kolesterolhöjande kombination av socker och skämt smör. Straffskatt kanske?

Rick Springfield släpptes till slut till SRF. Jag har trott att han skulle komma i ett par år nu. Jaja, även den kvoten behöver uppfyllas. Och jag fyllas på campingen.

Anvil var jag nästan övertygad om. Jag kan t.o.m. tänka mig att kolla på dem om jag är i närheten. Lite trist om de fått status som pajasband tack vare den där filmen.

D.A.D. har jag aldrig sett. Inte ens på Rockweekend då jag tog "Sleeping my day away" på lite för stort allvar (läser Emme, Fredrik, Ingela & Linn?). Får bruka allvar med dem nu. Sabaton kan jag se hur många gånger som helst.

Sitter och lyssnar på Bigelf nu. Ibland tar jag nästan för givet att det är Lennon jag sitter och avnjuter. Ska bli riktigt häftigt att se!

Annars ligger SRF i klar lä jämfört med andra festivaler. Hoppas på fler bandsläpp snarast möjligt! Graspop är definitivt årets måste!!!

4 kommentarer:

broder Daniel sa...

Bara jag tar mig till Täfteåfestivalen så är jag nöjd! Om det vill sig riktigt illa kanske till och med Trästock om det är några bra artister. Något annat är inte ens att drömma om...

Caligula sa...

Du är saknad på SRF! Men ni brukar väl ha några goa artister där uppe oxå? Typ Jan Hammarlund och sånt? :-)

Tigerwoman sa...

Hahaha på tal om DAD,,,kommer du inte ihåg de dönickarna som hade Laugh in a half på repeat hela dygnet på RW...En annars bra låt som bara blev kräkmedel när man hörde den för 211e gången :(

Caligula sa...

Var det de där som pissade vid sitt eget tält och Emme skällde på? :-)