onsdag 7 april 2010

Kvartalsrapport 2010: Bästa skivorna

* Triptykon - Eparistera Daimones

SATAN! SAVIOUR! FATHER! LORD! CONSTRUCTER OF MY WORLD! MASTER! DESTROYER! REDEEMER.... UNDER THE FROZEN SUN....

Jag vet inte hur Domedagen kommer att låta! Men ondare och gothromantiskt doomigare än Thomas Gabriel Warriors nya Meisterwerk lär det inte bli! "Monotheist II" har kommit! Bäva!

* Mikael Wiehe - Ta det tillbaka!

Det finns faktiskt ett öde som skulle vara värre än Domedagen och helvetets värsta plågor och få Satan själv att fly fältet: fyra år till med Alliansen! Men med Wiehes nya kampskiva blir vi eldade att kasta bort R.R.R. (Rövarregeringen Reinfeld) och de där jävla nyliberalerna som förstörde landet! Ta det tillbaka!

* Burzum - Belus

Denna skivan har jag övervunnit Vintern med! Nu ska jag famna Sommaren med den! Vinteranden är död! Burzums tillbakagång till black metal är magisk! Rensången är överraskande välpassande! Soundet är iskallt som hård skare och varmt som en sommarsol på samma gång! Sommeren har kommet!

* Oakox - De Profundis

Ligger man i gröngräset och njuter av sommarsolen i trädgården vet man ju att tvestjärtarna kryper in i öronen och knipsar hål på hjärnan! Gör man det i Sveriges Trädgård, Blekinge, kryper landskapsdjuret ekoxen in! Därför är det bäst att undvika solen! Det är bäst att undvika ljus överhuvudtaget! Detta är musik för total jävla nerdämpning av belysningen! Lämplig för Earth Hour! Drone to the bone!

Inga kommentarer: