fredag 9 april 2010

Mycket manligt helgpepp (Varning! Inget för kärringar!)

Ordning och reda, inga ölpengar på freda´... får väl vara nykter och bära mig illa åt istället!!!

Knäckemacka med vildsvinsleverpastej! Grymt! Kaffe! Nödvändigt! Flumrock! Groovy! (Ämnar lyssna kronologiskt på Amon Düül II denna fredag!) Nu kan jag snart gå ut och möta helgen!!!

Ska grilla mina chorizo jag har i kylen ikväll innan de går/kryper ut! Använda mina vassa härliga grillbestick med träskaft som man kan skära halsen av hela rövarband med! Underbar känsla att hålla i handen (hålla i handen är inte fjolligt i sig)! Pommes (robust räfflade!) med en massa grillkrydda till! Vitlöksdressing och min extremheta tunisiska djävulschiligeggamoja!

En mugg starkt svart snabbkaffe på detta! Och en bit hårt rökt bosnisk oxkorv! Enbart kött och kryddor! Gäller att tugga som en karl! Knäckebrödet är slut nu och jag får köpa nytt idag! Billigaste grovvarianten såklart! Robust käk för robusta män! En väninna hade läst på Komvux att män käkar knäckebröd eller bröd gjort på surdeg! Hehe! Tur man inte har råd med limpa!!!

Jag ska ta en stärkande promenad in till stan och titta på fjantiga helghetsare till fjomsiga helghandlare! Sen får det bli en och annan längre naturpromenad i helgen! Och hamna i min rätta miljö! Andas äkta luft och inte bli en försoffad mes!!!

Ja, ni har förstått vid detta laget att jag knappast är nån fjolla! Visst har jag mina förvekligade stunder även jag! Såna där mjuka, känsliga.... fjolliga! Men det får ju finnas nån jävla måtta! Jag eftersträvar den perfekta balansen! Och idag väger den redigt manliga och karliga vågskålen över!!!

(Hmmm.... ska jag raka mig innan jag går ut eller inte?)

Inga kommentarer: