måndag 29 november 2010

Berluskåning, Sarah Pralin & jag - en liten ful fans fascination för fascistoid höger
”Du måste förstå, att den här dyngan vi vadar i är mycket äldre än Berlusconi. Det handlar om den djupa infantiliteten, som Berlusconi inte skapat men är en mästare på att utnyttja.”
(Filmregissören Marco Tullio Giordana)


Jag är liten och ful, fattig, utan inflytande och lever i ofrivillig celibat. Berlusconi är liten och ful, stinkande rik, allsmäktig, allmänt svinaktig och omger sig med vackra damer.

Var gör jag fel?

Jag borde kanske ta mig i kragen och se till att bli störtrikare? Då borde väl det andra komma av sig själv? Att lattja med maffian är coolt! Att ha spacklat lammkött i knäet när man närmar sig 40 med stormsteg är coolt! Annat än gamla anskrämliga Toblerone-haggor! Att bli ett med lagen är coolt! Som i Galenskaparnas underbara film Monopol! Fast på riktigt! Sagan blir sann!

Högern är cool! I västerländska länder där den vet att ta för sig! I Möjligheternas Land har vi Sarah Palin! Jag läser om henne till tonerna av System of a Down! En perfa kombo!
Everybody´s going to the Teaparty have a real good time!

Sarah Palin är en redig donna! En pralin med stake! Skriet från Vildmarken! Ur Alaska i elden! Annat än en islam-kommunist-Hitler från djupaste Afrikas djungler! Grizzlymamman! En Calamity Jane som skjuter från höften! Blåser skallen av de mordiska abortläkarna! Daltar inte med ungarna utan sänder dem direkt till öknen i Irak! Colt är coolt!
Why do they always send the poor??!!!
Äääh! Gör de väl inte alls det!

Varför har vi ingen riktigt cool höger hemma i Svedala? Moderaterna kallar sig Arbetarparti och stinker svensk socialism! Man saknar Bohman som vågade vara höger! Och uttala sig som en klassisk högerman! Vi hade förvisso en revival med Ny Demokrati! Äkta tölp-höger med försupna excentriker! Skånepartiet finns ju förvisso! Jimmie Åkesson och hans slätrakade anhang ger intryck av att aldrig ha lämnat söndagsskolan! De borde ta en rejäl whiskypinne, spöa och knulla på kärringen (eller tvärtom) och sätta barn till världen! Som kan sändas till strid i Långtbortistan!

Berlusconi - banbrytaren


En grizzly mot Vita Huset


Den nya revolutionen är en tebjudning


Berlusconi och kvinnorna

Inga kommentarer: