fredag 15 juli 2011

Hoola Bandoola Band/Wilmer X - Postludium II - Wilmer X





WoW! Plötsligt står de där! Som Nisse Hellbergs frissa över den röda jackan! River igång Den fria världen! Sen skulle det bara bli malmöitisk rock´n roll-riv kvällen ut!

Efter Söt sak blir det röj och vrål till största hiten: Teknikens under! Förlorad kontroll är bara förnamnet under allsångsmässiga Om en hund mådde så här! Från första ton under konserten var det helt omöjligt att stå stilla! Eller att inte vråla med!

Det var lite återföreningskänsla över hela konserten! 80-talarna kom tidigt! Blod eller guld redan nu! Så stark! Jag är van vid den som extranummer! När man röjde i publiken med Janne som inte sett dem sen mitten av 80-talet var det extra häftigt! Dämma upp alla floder? Helge å? Det kom ju bara lite svalkande regn! För dum för pop! Efter detta röj ville man ha ett riktigt svalkande stänk! Det regnar nästan jämt... då hade det slutat helt!

Vem är den flickan följdes av den självutlämnande "party-låten" Jag är bara lycklig när jag dricker! Mer kan party-stämningen aldrig höjas! Sjukt nog! Gå hela vägen gav vibbar till Wiehes kärleksballad tidigare om att avsluta i samlag...! Du, du, du! Sen blev det deras osannolika skånska svensktoppshit: Vem får nu se alla tårar? Tårarna var inte långt borta!

Hur gör man efter en slik ballad? Nisse manade till bandmöte! Hur gjorde Beatles efter Yesterday?! Vi vill ju ändå vara ett rock´n roll-band!!!

Bandmötet gav resultat! Jag kan äta fint från vitt porslin - jag är primitiv!!!!
Hon är ihop med en insekt! Som många brudar tyvärr är!

Det blev bara ett extranummer! Desto mera rockabilly-punkigt: Kör dig död!!!!!!

Sen var man svettig som fan! Efter 90 minuters oavbrutet vrålande och rock´n roll-röj!

Old Man Sticky Bomb var störtcool bak trumsetet med bar överkropp och hänglås kring halsen! Nisse var störtcool med både frissan, röd jacka och svart King of Rock´n Roll-t-tröja! Jalle var sanslöst cool som bara gick omkring i sin resliga ljusa gestalt och mimade när det inte var munspelssolo (eller ljug om Kristianstad på 80-talet)!

Mer rock´n roll än så här blir det aldrig! Aldrig nånsin!

(Ni ser väl på understa bilden vem som röjer mest??!!!)

Inga kommentarer: