lördag 2 juli 2011

Midsommar 2011 - Lördag






Man vaknade gott i sängen. Flera gånger. Till slut dök Ola upp. Som jag skulle dela min egen-ockuperade bäddsoffa med. Fast Ola är en nattuggla av Guds nåde. Varje förlorad fest/festivalminut på natten/morgonen är en minut för mycket!

Det blev smaskig frukost på grekiskt lantbröd och kaffe. Och öl som återställare. Konstaterade att vi stannat för lite i östra Blekinge. Tiden går bokstavligt för fort när man har kul. Kollade Madicken-filmen på TV till frukosten. Retade mig på att de klippt bort de bästa sektionerna. Började seriöst fundera på att kolla upp hon som spelar Madicken på Facebook. Hon borde vara i ens egen ålder? Och vilken grej att dejta Madicken! Patrik skulle till Peru och var tvungen att plugga in 300 sorters fåglar (måste väl vara från kondor till kolibri?). Kanske mindre verklighetsfrämmande? Härliga Magda körde mig, Linn och sin trevliga syrra (som måste tjatas med till Sweden Rock och fler fester!) ända till stationen i Bergåsa. Bara för att jag är jag och Magda är Magda fick hon en dubbel kram med kindpuss!

Jag och Linn skulle vidare till hennes husvagnscamping vid Luhrsjön i naturfagra Hästveda. Vi hade mycket dötid i Hässleholm. Vi tog varsin macka och kaffe på Subway. Sen kom Janne och Jessica. Perfekt timat. Skulle vi slå upp trä- och frigolitgolvet och möblera förtältet direkt? Eller spara det? Äääh, bättre att få det gjort! Och det gick smidigt på fyra mans hand! Snart var det inte bara golv utan även kyl, TV och allsköns bekvämligheter!

Då gick vi upp till Klippan (ett stup mot sjön i skogen) och startade igång en mysig lägereld. Linn kom med ett helt nedfallet träd som räckte lagom. Vi var nämligen alla trötta. Men hann grilla korv, dricka öl och mysa av elden. Det skulle komma ett par trevliga midsommardagar till!

Inga kommentarer: