söndag 21 augusti 2011

Summer of Love 2011 - Strandsatt i Luhrsjön
















Sommaren 2011 började som bekant redan i april! Och badtemperatur var det i Luhrsjön i Hästveda i djupaste Göinge när vi firade vår traditionella Hästvedarock! Trots att bara jag vågade bada! Ett litet men naggande gott gäng glada rockskallar festar, grillar och njuter i Guds (jag menar God of Thunders) fria natur i norra Skåne!

Tigerwoman Linn, Janne Bula, Thomas Galaxie, Anki, Mad Ola och jag gav oss ut i en liten motoreka för att grilla på en liten ö! Sist det begav sig startade inte motorn! Det gjorde den denna gången! Och la inte av förrän vi kommit halvvägs ut i sjön! Då dog den!

Vi lyckades strandsätta oss på en pytteliten oplanerad ö/holme! Vi hann dock inte börja grilla upp varandra! Vi hann knappt komma iland (nåja!) innan vi såg en annan båt som vi vinkade in! Vilken satt där? Henrik! Linns ex som säkert har underbara hållhakar nu!

Vet inte om det är fler än jag som tycker att detta är en av sommarens höjdpunkter! Börjar osökt att nynna på Stranded med Tone Norum!

Om ett par helger är det dax för Hästvedarock igen! Denna gången för att avrunda och summera sommaren 2011! Sugen?Längtar!

Inga kommentarer: