fredag 26 augusti 2011

Tackar, tacos, bakverk och bakvärk - en avskedsblogg till bror Björn














Sitter och smälter semesterns sista torsdagskväll! En helt fantastisk afton med mina glada, galna ärade älskade vänner! Vilken verkligen behövdes! Det gick naturligtvis för fort, men det tar vi igen! Kanske redan imorgon?

Marie, Monia, Steve, Anton, Jeppe, Alle, Fille, Amelia, Bruno, Lotta, Henrik och jag! Allt för att fira av Björn med ett rejält tacos-kalas innan han rymmer till Sini och Flora i Mumindalen! Han var förtjänt av att som en redig karl enbart ha köttfärs och ost i sina tortilla-bröd! Själv vräkte jag på allt som fanns! Så att jag blev tvungen att käka med kniv och gaffel! Mätt blev jag så att jag blev tvungen att gå ut och sätta mig i gräset efteråt! Imorgon kommer det att flamma rektalt när det är dax för sprutlackering av porslinsfåtöljen! Men det är det alltid värt!

Kaffe går alltid ner efteråt! Och är det hos Marie vankas det alltid goda kakor och bakverk! Medan vi kollade på hennes underbara videos med bilder och filmer vi tagit under våra otaliga fotosessions och andra äventyr! Man skrattar lika gott varje gång man ser dem! Världens bästa lyckopiller! Man blir bokstavligt talat lycklig! Snart är det dax igen! Nu fick dessutom Henrik mersmak och ville hänga på!

Jag hann prata en del med kusin Lotta som även hon är historielärare! Och med hennes pojkvän och min gamle älsklingsjobbarkompis Bruno! Och Sölvesborgsgänget! Vi andra ses mer ofta! Men det kan aldrig bli för ofta!

Fille, Alle, Björn och Anton satt med Guitar Hero i källaren! De frågade om jag ville testa att sjunga i en låt! Jag kan inte sjunga och det blev knappast bättre av att det var en låt med Arch Enemy! Jag menar: sjunga som en tjej?! Jag lovade att köra nåt gammalt med Black Sabbath nästa gång! Men när eminente Steve började knäppa unplugged på elgitarren i Greenwich Basement och sjunga Hoola Bandoola sjöng jag såklart med! Och fick en kommentar av Marie att jag faktiskt kan sjunga! Det var jag knappast beredd på!

Ikväll har man verkligen fått skratta, sjunga, flippa, kramas och frossa på tacos! Bättre kan det inte bli! Tack sköna vänner! ♥

Inga kommentarer: