tisdag 23 augusti 2011

Summer of Love 2011 - Westgotisk uppfärd














Sommaren 2011 skulle äntligen drömmen slå in - man skulle få åka bil till Eddie Meduza-land: djupaste Västergötland! Destinationen var rentav självaste Skultôrp!

Självfallet laddade man redigt med Eddie Meduza till kaffet och honungsmackan innan avfärd! Westgotisk nidvisa gick på repeat! Liksom En rock i Velinga med Ljungbacka-Erik! Och Martina Munck som kosan styrde till (ej att förväxla med Munken som runkade hemma i Ballingslöv) skulle faktiskt åka till självaste Velinga och fånga kräftor (och lägga i en balja?)! Och Ljungbacka existerar i verkligheten uppe i trakterna! Som en sann somrig saga! Givna pilgrimsmål för kommande somrar! Eddie Meduza-utställningen på museet i Tidahôlm nästa sommar är ett definitivt måste! Den klassiska meduzianska 70-talssketchen Flygolyckan där dryge Ljungbocken berättar om när han bodde i Skultôrp fick avrunda några gånger innan Marie, Björn och Anton stod med bilen på min parkering!

Jag vet inte om vi är några egentliga raggartyper?! Kanske enbart barnungar?! När vi lyssnade på Heaven Shall Burn i bilen blev man sugen på en motorvägs-moshpit! En korsning av folkrace och radiobilarna i Åhusparken på det glada 80-talet! Såg vi ett träd när vi rastade flög vi naturligtvis upp som apor....!

Fortsättning följer....

Inga kommentarer: