fredag 21 oktober 2011

Annie get your gun - Freddans An(nie-för)förande ♥ ♥ ♥




Moderaternas partistämma har äntligen gnisslat igång! Drevet går mot statsminister Reinfeldt i Aftonbladet! Han framställs som "apatisk" istället för "flegmatisk". Fredrik och hans regering beskylls t.o.m. för att vara "hjärtlösa"!

Ursäkta mej! Jag måste be att få protestera! Såg ni inte partiledardebatten i riksdagen för nån vecka sen? Den om budgeten? Säga vad man vill om hans excellens Fredrik: apatisk, flegmatisk och hjärtlös var det sista han var!

Jag avnjöt en enkel men god kvällsmåltid medan jag njöt av Freddes anförande på SVT Play! Gör det även Ni!

Skåda bilden! Skåda hållningen! Skåda Landsfadern! En lätt feminin gest med ena handen, rena rama Benito Mussolini i övrigt!

"Herreguuud! Nu får det faktiskt vara sluuut! Med ARBETE och ANSVAR ska vi resa oss som en Fågel Fenix ur den socialdemokratiska askan!!!!"

Lasse Ohly kallade honom "en riktig agitator" och påpekade att han var "högröd i ansiktet"! Det sistnämnda kan jag ge en riktigt god förklaring till!

Titta själva på anförandet! Jag länkar! Kika i första hand in Annie Lööf i bakgrunden! När Fredrik håller sitt svavelosande agitationstal för Nationen! DEN blicken! DET leendet! Det ÄR något på G här! Det säger min manliga intuition! *blink*

Spana in Annie just när Lasse är uppe och Fredde spelar skönt nonchalant Stockholms-kis! Ögonen strålar på flickebarnet som på tusen Kristi Brud! Hon blir helt SALIG! Viskar i örat på partiledarkompisarna! Ritar eller skriver något på ett papper!
O la laaaa!!!! ♥ ♥ ♥

Det enda Freddan skulle behöva jobba med för att bli en äkta riddare är hans komplex gentemot hertig Carl Bildt! Gubbstrutten som skällde ut Freddan när han var ordförande för ungdomsförbundet! Men nu är faktiskt Freddan högsta hönset! Regeringschef! Dax att visa vem som bestämmer! Jag tror att en viss dam i Centerpartiet håller med mig! *blink*

Jag länkar till Freddans Annie-förförande, förlåt, anförande nedan!

SVT Play - Freddans Annie-förförande


Katrine Kielos - Reinfeldt apatisk, inte flegmatisk


Lena Mellin - Återigen framstår de som hjärtlösa paragrafryttare


Gabriel Wikström - Fredrik Reinfeldt bör ta över fallet

Inga kommentarer: