tisdag 30 juni 2009

Jag är älskad!

Japp! Jag är älskad! Kanske inte av människorna, de tycker nog att jag är ganska dum i huvudet! Inte heller av djuren! Eller av växterna! Eller av mineralerna! Men av GUDARNA!

Träffade en kompis på Neurosis igår som undrade varför jag hade kryckor. Jag berättade och han sa att jag ju kunde ha dött. Det har jag inte ens tänkt på! Självfallet skulle en normal människa brutit ryggen! Men nu är jag lyckligtvis inte normal! Jag skulle aldrig frivilligt utsätta mig för normala människor! Normala människor är tråkiga, påfrestande och mesiga!

Jag har varit med om en jävla massa trafikolyckor men klarat mig. När jag var elva skulle jag, som den förlästa serie- och boknörd jag var/är, cykla till biblan. Över stora vägen (90 tror jag) krockade jag med en bil. Jag flög upp och spräckte vindrutan med skallen. Men själv fick jag inga yttre skador alls. En hjärnskakning, men det gjorde ju varken till eller från, hehe!

Jag åker aldrig på spö! Även om jag ofta hamnar i lägen där jag skulle förtjäna det! Men man spöar inte en liten knatte som kan snacka sig ur situationer! Har märkt att jag blitt kaxig som fan med mina kryckor! Bortskämd med att folk rullar ut röda mattan för ens majestät! När jag gick till öltältet på Metaltown var det en kille framför mig som inte släppte förbi mig. Han stod och smörade för en jävla brud istället. Men jag tryckte upp honom mot ett bord, lagom brutalt! Nån meter framför mötte jag en kille som ställde sig åt sidan och visade fri väg åt mig med armarna. Jag tackade jätteartigt med ett leende!

Jag är både snäll och stygg. God och ond. Jag önskar att alla människor var likadana. I vår post-kristna sjuka måste vi pläga och plåga oss själva och försätta oss med törnekrona. Rubbat, äckligt och omoraliskt! På lärarutbildningen hade jag en lärare som antagligen sa det bästa jag hörde på det meningslösa stället. Hon sa: "Jag har eldat upp jantelagen! Efteråt firade jag med champagne!" Jag ville bara bjuda henne på ytterligare en magnumbutelj! Träffar jag en flicka som med rosiga kinder skämmer bort sig själv så kommer jag att skämma bort henne över hennes gränser! Ödmjukhet är ömkligt! Ödmjukhet är falskt, självförnedrande och den värsta formen av hyckleri! En dödsdygd av sju...

1 kommentar:

Systern sa...

Av mig är du älskad, och jag är människa.