torsdag 11 juni 2009

Skolblogg <3

I Metro igår hade de som Dagens fråga om kramar bör förbjudas i skolan. Självklart tyckte ingen det. På ett annat ställe stod det att Arnold Schwarzenegger vill skära ner i delstatsbudgeten genom att avskaffa skolböcker.

Antagligen måste det ha kommit ett förslag om kramförbud i skolan. Av vem? Skolministern? Om kramar tillåts i skolan är det ju onekligen flummigt. Ingen disciplin där inte. En riktig kunskapsskola borde väl kunna stänga av en elev som springer omkring och kramas som som en jävla Terminator? När vi gick på lågstadiet och det var avslutning var vi skolbarn tvunga att ställa oss i kö och krama fröken. Blääää!!!!!!!

Arnie S menar att barn och ungdomar är så före med ny teknik och kan chatta, messa och maila och sånt så bra. Så alltså hur onödigt är inte skolböcker? *ASG* Vad tycker typ Björklund? Mobben, lap-top på skolbänken!!!! *S* Den litterära kanon då? Kanske ska man kunna köpa hem hela den litterära kanon direkt till mobilen?? ;-) Skolan blir ASKUL!! <3 Vad kan finnas i Björklunds kanon btw?? Om vi säger "Fänrik Ståls sägner" typ! Där svärs det och står i "Sven Duva":

"Bra, bra", han ropte, "bra, håll ut, min käcka gosse du, Släpp ingen djävul över bron, håll ut en stund ännu! Det kan man kalla en soldat, så skall en finne slåss. Fort, gossar, skynden till hans hjälp! Den där har räddat oss."

wtf? E inte "djävul" öööh ett svärord typ? :-o När man döper smajlisarna på MSN blir de ofta bokstavskombinationer som dyker upp oavsiktligt. Skriver jag exempelvis "skramla" finns kombinationen "kram" där. Och det dyker upp en nalle som sprutar hjärtan. Så det gäller att döpa om smajlisarna under skolundervisningen ffs. Tänk om en lärare skulle se! Och det gäller verkligen att sluta med den obligatoriska avslutningen "Kram"! Annars hör man: "FÖRSITTNING!!!!!" *S*

*KRAM* :-D

Inga kommentarer: