torsdag 18 juni 2009

TV-torsdag

Såg ut att bli en vanlig ointressant TV-kväll. Men när jag såg att "Plus Sommar" skulle handla om Sweden Rock fick det förstås bli att kolla ändå. Tänk att man nyss har kommit därifrån. Och dessutom njutit av det. På TV såg det inte alls lika kallt och regnigt ut.... Men det var det förstås inte hela tiden. Kände igen en trevlig tjej, Pernilla, som jag träffade på SRF och som fick "Använder du öronproppar? VA?"-frågan av Sverker. Annars handlade det främst om svartabörshajarna som köper upp anständigt folks biljetter och säljer dem till rövarpriser (bokstavligt). De har dessutom mage att slänga sig med att de "tänker på arrangörerna och artisterna". På vilket sätt skulle arrangörerna och artisterna tjäna mer på att de säljer biljetter till överpris? Självfallet tänker de bara på att själva tjäna pengar på oseriös verksamhet. Men det är klart, de har väl fin "service" även åt konsumenterna? "100 bra platser bredvid varandra" som det hette inför AC/DC i Globen i vintras. Biljetter som såldes för två 1500 spänn stycket. Regeringens representant ville inte göra något åt andrahandsförsäljningen. Trots att Danmark har förbjudit det så "kan" tydligen Sverige inte. Nähä. Går det inte att komma åt dem med lagen får man väl gå efter deras egna spelregler: skjut knäskålarna av de jävlarna. Det är väl så maffian arbetar? Ingen skulle gråta, inte ens Lars Ulrich i Metallica och andra överrika pengakåtbockar.

Efter det var det ett naturprogram där de var på jakt efter fjällräv i Sareks nationalpark. Jävlar vad jag blev sugen på viltsafari! Och gärna i Sarek där jag aldrig varit. Tänk att få se fjällräv, järv eller björn däruppe bland fjällen! På Sydnytt blev det också lite "Mitt i naturen". De visade döda skrattmåsar i Norje som dött en märklig död som man trodde berodde på gifter i ekosystemet. Undrar om det var samma skrattmåsar som kom i flockar på en meters höjd på Griscampingen på SRF? I så fall är det inte ett dugg märkligt om de dog av gifter... Man blev ju livrädd när de kom i tälthöjd med sina ondskefulla utseenden. Hitchcock-feeling... Men de hade nog kul campingliv de också med god mat och dryck!

På Aktuellt var det en dam som inte fick ett gymkort av sin arbetsgivare för att hon var "för gammal". Så gamla behöver inte friskvård? Jävla kräk, hoppas att de åker dit så det visslar om det för åldersdiskriminering!

Inga kommentarer: