tisdag 30 juni 2009

Naaaaaaw.....!!!!!!

Naaaaaw...... Inuiter! Jag hatar verkligen ordet "eskimåer", det är så nervärderande... rent av kränkande! Visste ni att eski... inuiter har 80 (!) ord för snö, men inget alls för krig? Skulle kanske vara snöbollskrig då, hihi!

Öööööhöhö... Eskimåer är grymma! De äter bara kött, inget jävla kaninfo´r! Och hälsar man på i igloon så det första man får göra är att knulla deras käring! Annars är man oartig! Och kunna jumpa på isflak till USA! Höhöhö!

Naaaaaw...... Romer! Jag hatar verkligen ordet "zigenare", det är så nervärderande... rent av kränkande! Visste ni att de egentligen kommer från Indien? Men ändå har behållit sin kultur och sitt språk! De har blivit förföljda var de än har rest, men ändå finns de kvar! Man kan bara beundra dem!

Öööööhöhö... Ziggisar är grymma! Schyssta ringar i örat! Tro fan att man hellre åker omkring med husvagn och snor än jobbar och slavar som en jävla svensson! Önskar nästan att man själv kunde! Höhöhö!

Naaaaaw...... Native Americans! Jag hatar verkligen ordet "indianer", det är så nervärderande... rent av kränkande! De lever så nära naturen och är lika fria som grizzlybjörnen, puman och murmeldjuret!

Naaaaaw...... Afro-amerikaner! Jag hatar verkligen ordet "neger"! Ja, även ordet "svart"! Det är så nervärderande... rent av kränkande! Jag känner en afro-amerikan i Säffle, och han är så HÄRLIG! Och när jag såg den afro-amerikanska ursprungsbefolkningen i Sydafrika i fotbollsgrejen i TV och de blåste i sina pipor... HÄRLIGT!

Naaaaaw.... Samer! I Sappmi! Våra egna urinvånare! Jag hatar verkligen ordet "lappar"! Det är så nervärderande... rent av kränkande! De har vallat sina renar däruppe ända sedan istiden! Och deras "trolltrummor", jag hatar verkligen det ordet, har gjort att nåjderna har kunnat nå andra världar! Det är en visdom vi kanske borde lära oss!

Naaaaaw... Tibetanska buddhister! De lever på Världens Tak sedan många tusen år! De har sådan visdom som vi bara kan drömma om! De har bara sina saffransgula lakan på sig och rakade skallar! Så kom de jävla kinesiska kommunisterna och förtryckte och förstörde världens äldsta högkultur!

Naaaaaw... Invandrare! Jag hatar verkligen ordet "svartskallar"! Det är så nervärderande... rent av kränkande! De för med sig så mycket bra till oss! Berikar vår kultur! Tänk om vi inte fått all deras mat, musik och annat de för med sig! Och hur tråkiga och stela vi vanliga svenskar är... blääää!

Naaaaaw... Homosexuella! Queer! Jag hatar verkligen orden "bög" och "flata"! Det är så nervärderande... rent av kränkande! De vågar verkligen ifrågasätta mönstren! Och ha kul! Kan man ha mer kul än på Pride-festivalen? Tror inte det, va?!

Naaaaaw... Judar! Det finns ingen jude idag som inte har en släkting som dog under Förintelsen! Och de har blitt förtryckta i alla tider, men ändå lyckats behålla sina seder även om de inte haft ett eget land!


Skulle kunna fortsätta, men pallar inte... Ska jag rikta mina gamla Doc Martens med stålhätta mot fördomar är det fan mot positiva såna! Och krossa skallar! Är det bättre att bunta ihop folk och krama ihjäl dem än att bunta ihop dem och slå ihjäl dem? Det handlar ju om exakt samma sak: att beröva dem deras rätt till att vara och bli betraktade och bedömda som privatpersoner! Alla är vi små kräk, oavsett kultur och hudfärg! Det är så nervärderande.... rent av kränkande!

2 kommentarer:

dyermaker sa...

Underbart skrivet! Du regerar, älskade Cal!

Caligula sa...

Åh! Man tackar! =D