måndag 18 januari 2010

Porr - (Nu Bränns Det!) - Mina Sexuella Preferenser och Mitt Feministiska Manifest

Jag har svårt för konventionell porr, även som man: anti-intimitet och tjejer man skulle kunna vara farsa till.

Missförstå mig rätt. Tonåringar är i en sprudlande sexuell fas i livet. Men det är man även betydligt längre fram i livet. Och i porr räknas det som en avvikelse om tjejen är äldre än 20. Då är hon "mature" eller "housewife". En spegling av amerikanska patriarkala bigotta kristna värderingar? Självfallet! Är objektet äldre i porr har det "fallit från nåden". Då är det en gammal missbrukare som inte har nåt annat val än att hänge sig åt synd. Som ingen tänder på som inte är tillräckligt påverkad av alkohol eller droger själv. En "gammal hagga", om är 20-30 år yngre än en själv.

Men det finns en ruggigare grej. Vilken bild får man av skiten? Självfallet frågan om "gränsöverskridande". Flickan/kvinnan ska vara på sin plats. Passiv. Helst giftas bort och få mödomen spräckt hos en mö vars bilder av penisen har begränsat sig till fantasin. Nu snackar vi inte muslimer. Nu snackar vi idealen hos de som kommer att rösta på Sverigedemokraterna. De "gamla" (måste man inom porren svära på att en tjej är just 18 står ribban lågt) har ju fallit utanför gränsen och kan både ta för sig och behandlas hur som helst. Vem vill ligga med sin ideala mamma?

Tjejer som ger en trafficking- och Lilja 4-ever-vibbar går bort direkt. Hur de än tvingas och stimuleras att le...



Jag har mina egna preferenser, men vågar knappt skriva eftersom de kanske kan läsa, haha!

Sexchatta med väninnor är jag helt såld på! Med noggranna beskrivningar! Eller att läsa väninnors sexnoveller! Det känns så personligt och ... jävlar....!

Tjejer som är inställda på att man ska spela ett spel där de är passiva och "kanske om du spelar korten rätt" kan suga ... nån annan! ;-9


Tjejer ska ragga, göra lumpen, jobba och hålla upp sina egna jävla dörrar! De är inte det svaga könet! Kolla på rovdjuren där honorna är jägare! Passiva tjejer är inte sexiga, bara sorgliga! ;-p


För övrigt anser jag inte att porren ska krossas. Bara porrindustrin som är äckligt anti-porrig.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Japp, inga muslimer gillar yngre tjejer, och alla som röstar på sverigedemokraterna gillar porr med gamla gubbar och unga tjejer. Heja dig.

Caligula sa...

Anonym: Du låter exakt som jag själv skull låta om jag "dubbelnickat" på mig själv! Alltså tar du upp just de grejerna jag inte hade plats att diskutera i bloggen! Merci! :-)

Jag snackar om värderingar och normer. Muslimer beskylls för att värna om oskulden, och det är kanske ett faktum att det vanligaste kirurgiska ingreppet i Marocko är att sy igen mödomshinnan (eller slidkransen som det heter nu då det visat sig att fina flickor icke tvunget måste blöda).

Sverigedemokrater behöver inte prata ur profetens skägg (trots att det finns svenska medelålders lönnfeta karlar med flera såna), men de har i regel samma ideal. Annars har de fallit fel politiskt. Och det diskuterar jag gärna vidare! ;-)

Caligula sa...

Dagens sverigedemokrater är drop-outs från Kristdemokraterna. Nazisterna ska vi inte snacka om...

Maria sa...

Haha, inspirerade vår FB-konversation igår till detta inlägg?
Vad du är för go, Martin!!

Caligula sa...

Japp, haha! Blev bara tvungen att göra en blogg när man samlat tankarna, Maria! :-p