onsdag 6 januari 2010

Mysmusiknatt i vintersoffan


Jag släckte ner i lägenheten efter maten. Och tände ett ljus. Ett svart. Och mumsade lite choklad. Vitt. Kollade på "25 Years Rock´n Roll of Fame" på TV. Det var inte lite stämningsfullt att sitta med ett tänt ljus och lyssna på Crosby, Stills & Nash! För att inte tala om Simon & Garfunkel!

Jag älskar när älsklingsartistar gör älsklingslåtar av och med andra älsklingsartister. Det var ytterst trevligt att höra Bruce Springsteen och Patti Smith sjunga "Because the night" tillsammans. Tyvärr störde det mig att de gjorde den med U2. Jag skulle klarat mig utan Bono denna kväll. Det skulle vara bättre om de gjorde den med E Street Band. Men att se John Fogerty, Springsteen och Little Steven i en linje... tuffare blir det fan inte! Och jävlar va Springsteen och Fogerty var tajta tillsammans!

Självfallet var det kul att Ozzy Osbourne gästade Metallica. Och att dessa körde "Iron man" och "Paranoid" (det var inte bäddat gör överraskningslåtar). Mina svarta ljus passade extra bra till Black Sabbath-låtar! \m/

Men nu får det vara tyst för grannarnas skull.... Silence like a cancer grow.... Å andra sidan är det väl helgdag imorgon? Lite Ulver kanske? Det är ju tveklöst levande ljus-musik! Jooo, så fick det bli! Jag satte på deras cover på Black Sabbaths "Solitude"! Verkligt soft nattmusik och en perfekt fortsättning på TV-galan! Lyssna och njut!

EnsamINatten

Inga kommentarer: