lördag 16 januari 2010

Year Of The Living Dead



Även i den första slavrepubliken. Det är alltid de fattigaste som drabbas. De svagaste. De rika kan sätta sig på ett plan och fly. De mäktiga. Från jordbävningar. Från tsunamis. Från orkaner. Från det egna folkets vrede. De kan hålla sig skyddade bakom sina vallgravar och livvakter. De bor inte i plåtbaracker stabila som korthus.

Men även de rikaste och mäktigaste bor i korthus. På instabil grund där kontinentalplattorna skaver och friktioner leder till bävningar och skalv. Friktioner skapar gnistor som tänder präriebränder.

Dansa, häxmästare! Fall alla i trance! Offra geten och dränk in er i blodet! Skapa en armé av hundratusentals zombier! Zombier som kan gå rakt genom de rika och härskandes borgar, citadell och bankpalats! Papa marionettdocka! Mama Marionettdocka! Baby Marionettdocka! Era ögon ska hackas ut! Tänderna ska gnaga i er! Vada över havet! Sprid er skräck och fasa globalt! Washington! Paris! Stockholm! Gå rakt genom väggarna på Utrikesdepartementet och Rosenbad! Mumsa i er Carl Bildts hjärnsubstans!

Låt 2010 bli Year Of The Living Dead!

2 kommentarer:

Morrica sa...

Väl formulerat!

Caligula sa...

Tusen tack - zombieattack! :-p