torsdag 21 januari 2010

Kvällens arombastu - "Harmageddon"!

Jag hann inte i tid till kvällens första arombastu: "Värmekällan". Som är ämnad ska bli just varm. Och i regel svider gött i skinnet. Vi får bara vara 16 pågar i arombastun så jag fick så snällt invända nästa som började 19.30: "Harmoni". Denna ska inte bli så varm utan vi ska sluta ögonen och uppnå... harmoni. Jag tjurade för att jag missade den första och döpte om den till "Harm". "Harmoni" döpte jag tveklöst om till "Harmageddon"!

Badvakten hällde kristaller på bastuaggregatet som skulle ge en doft av pepparmynta eller eukalyptus. Det var halstablettmässigt i vilket fall. Och gav liksom såna där halstabletter med isbjörnar en kylande effekt. Inte bara i luftvägarna, det kändes isande i ögonen, testiklarna och till sist hela kroppen. Det blev varmt och kallt samtidigt. Och antagligen hällde badis på för mycket kristaller eftersom det började flamma upp eldslågor på stenarna på aggregatet två gånger! Sen luktade det rejält med rök! Föga "harmoni", snarare "Harmageddon" som sagt!

Kyla ner testiklarna behövdes! När jag satte mig ner i bubbelpoolen reste sig en tjej upp och rättade till bikinitrosorna precis i ögonhöjd framför mig! Men Alla Badandes Gud påbjuder att ha snuskiga tankar i bassängen!

Arombastu_aggregat! Arombastu_aggregat! Leve Hamam! Alla(h) ska bada!

Inga kommentarer: