lördag 2 januari 2010

Köttets lustar


Jag groggar och bloggar. Klockan är 05.09 när jag skriver detta. Jag har nyss käkat klyftpotatis och revbensspjäll. Känslan av att sätta tänderna i saftigt kött går inte att beskriva. Man får en kick. Det rinner till mellan läpparna!

Jag funderar även på sex. Hur frestad jag är att skriva en riktigt frustande saftig fantasi. Åtrån hettar. Det rinner till mellan läpparna!


Saken är den att jag känner mig ute på hal is när det gäller denna typen av sinnlighet. Trots att det är våra två största drifter och reflexer. Ty vi är djur. Självdomestiserade vilddjur.

Varför jagar eller tämjer människan djur, slaktar dem och äter upp dem? Det är knappast någon fix idé som att vi ska börja röka, knarka, grogga eller blogga. Det ligger i vår instinkt. Men det får man inte framföra eftersom vego-människor betraktas som "bättre" och längre komna i den mänskliga utvecklingen.

Varför skriver jag detta? Varför läser någon detta (vilket jag i.o.f.s. inte tar för givet)? Därför att vi existerar som mänskliga varelser som en produkt och ett resultat av ett samlag som tydligen var tillräckligt upphetsande för att föranleda en orgasm.


Och här sitter jag och intellektualiserar det hela. När det i själva verket borde vara nersölat av saliv och onämnbara (anno 2010) kroppsvätskor. Grogga och blogga som sagt. Dricka kemiska produkter som kroppen tar skada av. Skriva pinsamt kringgående om saker som bokstavligt är de mest naturliga.

Är det konstigt att man har lust att verkligen bli civilisationskritisk? Rinner det till mellan läpparna och man har dem ihopsydda går det illa till slut! Oavsett vilka läppar man syftar på!

SKÅL och AMEN!

AC! Är det en tillfällighet att sekret och secret är samma ord? DC!

Och bilden föreställer en inbakad prinskorv. Typ lika köttslig som mina hämmade bloggar.

Inga kommentarer: