lördag 29 augusti 2009

Sådana äro judarne... Skitsnackets Vises Protokoll

Judarna är lismande individer som försöker linda civiliserade människor kring fingrarna för sina egna intressens skull. De vill kväsa all kritik om sin egen blodiga framfart. De har alla ett mål: att beslagta andra folks mark för att kolonialisera. Sedan vill de expandera tills de nått kring hela Medelhavet och kan lägga hela Asien, Europa och Afrika under sig. Och Amerika och Oceanien. De har enklaver på miljontals judar i USA och Europa som driver dessa länders regeringar till eftergifter för egna storjudiska drömmen om världsherravälde. De menar sig ha rätt att slå sönder erövrade samhällen och mörda deras kvinnor och barn. För att det är synd om dem själva...

Är det jag som säger detta? SJÄLVFALLET INTE!!! Vilka är det som sprider denna typen av antisemitisk pest anno 2009? Det är de politiska sionisterna i Israels högerextrema regering och deras "liberala" svenska svansar! Som Gunnar Hökmark och största delen av krigshetsarna i Folkpartiet!

Alla som sätter likhetstecken mellan Israel och "judarna" är obildade. De som sätter likhetstecken mellan sionismen och "judarna" är obildade på ett farligt sätt. Alla som sätter likhetstecken mellan antisemitism och kritik mot Israel och/eller sionismen som ideologi är direkt livsfarliga!

Israel är ingen "judisk" stat! Palestinier, druser o.s.v. utgör en stor del av medborgarna. Att sen "idén" om att skapa en rasistisk stat byggd på "judiskt" blod blivit realitet är en annan sak.

"Hösten 1918 lågo Tyskland uti ruiner. Versailles-`freden´ sög ut det lidande tyska folket ekonomiskt och de blevo ringaktade av herrefolken överallt. Då föddes åter idén om ett Stor-Tyskland! Ett Tredje Rike! Där tyskarne icke längre skulle behöva skämmas utan känna sig stolta över sitt blod. Deras Rike skulle innefatta deras stora historiska Tysk-Romerska Rike och Tyska Orden från medeltiden. Inkräktarne på dessa områden skulle fördrivas eller förintas. Rättvisa skulle skipas!"

Jag mår själv illa av jämförelsen! Både å "judarnas" och "tyskarnas" vägnar! Men det är inte mina analogier utan dagens Israel-fanatikers!


Det finns inget sånt som "judar"! Robotar med samma framtvingade vilja till övergrepp i Mellanöstern för att inte vara "självhatande judar" (är inte det skällsordet antisemitisk om något?)! Det finns inget sånt som "palestinier"! Kanske Mellanösterns, med de flesta spridda över resten av världen, mest religiöst skiftande folk! Det finns inget sånt som "tyskar"!

Men det finns sånt som sionister! Det finns sånt som islamister! Det finns sånt som talibaner! Det finns sånt som kristna högern! Det finns sånt som kallar sig liberalt eller socialistiskt och fast fanatiskt fastslagna fabricerade fabuleringar innesluter en massa äckel som förpestar allt anständigt!

Inga kommentarer: