torsdag 22 december 2011

Kaffe och dopp




Conditori Fantasi! Det är där jag och Steve sitter och planerar revolutionen! Som Jenny kommenterade: "Om jag inte får fika är det inte min revolution!" Och det gör vi! Tills ingen kan dansa! Fika! Inte fejka! Vi kör dock slanka linjen och tog varsin sedvanlig sallad: Steve sin obligatoriska kycklingsallad med vitlöksdressing, jag varvade med en räksallad med sweet chilisås! Eftersom vi är härligt hälsosamma hurtbullar kunde vi unna oss varsin riktigt rosa tårtbit!

Vi fikade så pass länge att jag fick springa sista biten för att hinna med arombastun på Tivolibadet! Efter detta var det härligt med ett dopp! Jag hade hela bassängen för mig själv och utmattad efter denna sportiga förkväll låg jag och flöt på en frigolitplatta i vattnet!

Nu var man redo för fortsatt fika hemma hos Steve! Jag blev inte bara trakterad med kaffe, julmust, choklad och pepparkakor! Det blev extra mysigt med levande ljus och levande musik! Jag blev serverad en hel liten konsert enbart för mig själv med sång, gitarr och munspel! Då det till största delen var Steves egna alster blev det extra bra!

Jag hade gärna lyssnat hela natten, men vi skulle ju även hinna med Mia Skäringers alldeles, alldeles underbara show Dyngkåt och hur helig som helst! Där ens påbörjade skratt ständigt ersätts av en klump av gråt i den svullna (!) halsen! Och avslutas med en rejäl orgasm över billack och lackstövlar, Uno Svenningsson med fleras tårframkallande musik och en fantastisk utlämnande summering av ett liv!

Tar en kaffe till när jag kommit hem och låter Soundgarden dunka dämpat i högtalarna! Och skriver denna lilla tack-blogg till en ovärderlig vän för ännu en trevlig dag!

Inga kommentarer: