onsdag 28 december 2011

"Politiskt inkorrekt" (om tvättade öron)


Det som stör mig mest med de "politiskt inkorrekta" som klankar ner på mig och de mina för att vara "politiskt korrekta" är att de förespråkar tvättade öron. Samtidigt som de hävdar sig med att sakna just tvättade öron.

Men de "politiskt inkorrekta" är de som idag vill att Farbror Blå ska komma som julbock. De som liksom lipande barn vill ha tillbaka den patriarkala familjen. Som vill tvinga oss upp till släden och julottan i kyrkan. Som tycker att kvinnan är en madonna eller hora. Lika förtjänt av stryk för vilkendera lott. Ty hon är flyktig och otillförlitlig. Barna ska ha stryk. Lära sig veta hut. Frukta Gud! Tjäna överheten! Lyd Herren och Husbonden! För Konung och Fädernesland!

Buga för auktoriteten! Stupa för Fosterlandet! Tukta din qvinna! Homofiler är onaturliga sodomiter! Socialister, kommunister och anarkister är ogudaktiga landsförrädare! Kvinnan är av Gud underställd Mannen! Av Naturen! Underklassen är underställd Överklassen! Svartingen är underställd Den Vite Mannen!


Att ifrågasätta dessa "Heliga Sanningar" har i sekler lett till allt från att brännas på bål, bli utestängd från lärosätenas fakulteter och fängslas för brottet "hädelse". Politiken var Guds verk på Jorden.

Men det är slut på det. Människor har insett sitt eget värde och ifrågasatt, trotsat och rentav gjort uppror mot auktoriteter. Skakat grundvalarna. Vilket skapat en sorgerlig motreaktion:

De dubbla förlorare som själva kallar sig "politiskt inkorrekta".

Inga kommentarer: