fredag 9 december 2011

Krux på datorn.......


.......bandet Krux alltså! Supergruppen! Med Leif Edling som baseplayer-songwriter och Mats Levén bak micken kan det aldrig bli fel! Blir nog till att sätta på min DVD med dem ikväll! In my black room! Revolution & doom! Kan det bli mer Martin Lund?!

De är dessutom klara för Sweden Rock-båten! Vilket indikerar att 2012 kommer att bli årtusendets doom-år för mig: Krux till sjöss i mars, Black Sabbath i Malmö i juni och Saint Vitus och PentagramSweden Rock Festival! Dessutom måste man ju se Candlemass ett par gånger på deras avskedsturné (som det brukar heta)! Blir nog att sätta på Black Sabbath - Classic Albums: Paranoid på DVD ikväll! Även Blind Guardian och Sodom är klara för båten och är ett givet måste som årets första Finlandsfärja! Eller som broder Daniel uttryckte saken: Tysklandsfärjan!

Nu har festivalerna börjat släppa band och sommarsuget smyger sig så sakteliga på i decemberstormarna! Metaltown lockar föga i mitt tycke! Men de lär komma igen! I synnerhet om de gör som senast Marilyn Manson lirade där: låter Cult of Luna spela samtidigt! Getaway mästrar magnifikt med Manowar och Ministry. Vilket ju knappast är fy skam, fy skam, för ingen ville ha´na! Dock inget jag ännu åker ända till Gävle för! Men även de lär komma igen! För ovanlighetens skull ligger Sweden Rock bäst till med band som de ovan nämnda, Exodus och Nationalteatern (kolla, kolla!)!

Other bands play, Manowar kills! Kill-kill, lilla hon! "Joey Killer" DeMaio får komma till tals i dagens Aftonblad:
"- Ok, en sista grej. Kan jag skicka ett meddelande till prinsessan Madeleine?
- Eh, klart du kan.
– Hon behöver en vanlig kille som kan behandla henne på det sätt hon förtjänar, med kärlek och respekt. Hon förtjänar någon som behandlar henne som en prinsessa, och det är jag."


Helt klart! New York-vikingar är gentlemän! Varför stannar han inte över Nobelmiddan och på knä med en luta sjunger en serenad för sin hjärtas dam:

- WOMAN, BE MY SLAVE!
THAT´S YOUR REASON TO LIVE!
WOMAN, BE MY SLAVE!
THE GREATEST GIFT I CAN GIVE!
WOMAN, BE MY SLAVE!

Nu är han from - som ett lamm!


Inga kommentarer: