lördag 3 december 2011

Livet é en buffé!


Fredag! Och det kändes verkligen som en sådan! Tyvärr var inte Marie riktigt kry och vi ställde in konserten med Sven Wickström Blues Band! Det tar vi igen med ordentlig adventsfika med mys hos Marie idag lördag! Och när Stefan ville bjuda mig på kvällsbuffé på kinarestaurang när jag kom hem från jobbet var jag inte den som var den som var den! Att man kånkat på bord, bänkar, läskbackar o.s.v. tidigare på dan underlättade frossandet!

Efteråt blev det sedvandlig efterfika hos Stefan! En riktig efterrättsbuffé med Toblerone, Noblesse, Broby pepparkakor, kaffe och Apotekarnes julmust! Jag köpte ett paket Otto-glass för att komplettera kostcirkeln (nu vill jag ha sponsorpengar för alla varumärken jag gjort reklam för)! Vi kollade på K Special om den störste av alla hjältar: Stefan Sundström! Han är bara bäst! Hans uttalanden kompenserade för politiken som helt uteblev när Håkan Juholt var med i Skavlan efteråt! Vilket vi ytterligare kompenserade med några avsnitt Starke man! Vi avslutade med Beck - Enslingen och som alltid hanns med lite Bob Dylan (den där unge pojken med fantastisk folkpoesi)!

En buffé är som en festival: total frihet! Man plockar åt sig precis så mycket man vill av precis det man vill! Inga krav, enbart total hängivelse! Inte lätt att göra hela livet till en buffé! Men jag jobbar på det!

Tack Stefan (Kress & Sundström) för i afton! Ni förgyller mitt liv!

Inga kommentarer: